Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabula nie rasa

doradzcie co robic

Polecane posty

Gość tabula nie rasa

moj chlopak chce otworzyc dzialalnosc gospodarcza, ale znam go dobrze i weim ze jest bardzo nieoszczedny i jak ma pieniadze to wydaje je jak popadnie, namawia mnie zebysmy starali sie o dotacje z urzedu pracy.. jesli utzrymamy sie przez rok to dotacji sie nie zwraca, natomiast jesli nie to zwraca sie z odsetkami.. , boje sie ze jak zacznie firma przynosic dochod to on nie bedzie nic oszczedzal na wypadek gorszego okresu tylko szalal, ja zawsze w tym zwiazku bylam dominowana przez niego, boje sie ze tym razem tez by tak bylo, odmowilam, a raczej powiedzialam ze "nie mowie nie, ale ze boje sie zebysmy pracowali razem, bo sadze ze para w pracy to niezbyt dobre rozwiazanie", on nakrzyczal mi ze "nie bedzie na mnie harowal" a musimy kupic mieszkanie, a ja sobie ide na staz za grosze... poklocilismy sie i zwiazek wisi na wlosku, co robic

Gość pusta tablico
masz rozwiązanie skoro on tak ciebie traktuje to widać ze z niego kawał huuuuja , a skoro wiesz ze szasta pieniędzm to po co idooootko pytasz o takie pierdoły??? pocieszenia szukasz?

Gość hakjakljhal
nie wiem czy warto planowac przyszłosc z kimś kto wypomina Ci że "na Ciebie haruje" - w dodatku że nie ma zamiaru tego robić. Prawdziwy facet zrobi dla swojej ukochanej wszystko. Ja bym sie nie pakowała we wspólne interesy z kims rozrzutnym. Niech sam potem ponosi konsekwencje swoich działań. Dla Ciebie staż jest początkiem kariery zawodowej - po stazu łatwiej Ci będzie znaleźc lepiej płatną - pewną - pracę. Kazdy zaczynał od zera.On jak chce rozkręcac interes - niech robi to na własne konto.

Gość tabula nie rasa
no dobrze, rozumiem, ale co z miloscia, nie jest warta poswiecen?

Gość mania14321
ja bym sprobowala

Gość misiowa-
sama musisz zdecydowac

Gość Postapiłas słusznie
powiedz mu, że jak firma bedzie dobrze działać przez rok cyz dwa to moze potem zatrudnisz się u niego ... Co z miłością ? Nic. Jeżeli on ciebie kocha tylko dlatego bo potrzebuje ciebie do rozkręcenia firmy tzn. twoich pieniędzy to dziękuje za taką miłość. Z długami zostaniesz ty, a on i tak pójdzie w sina dal, bo może ... nastepna dziewczyna weźmie kredyt na nastepna jego firmę ???????????

Gość Jeżeli facet
szsta pieniedzmi na lewo i prawo to wiadomo, że nic z firmy nie będzie. Przerabiałam to i powiedziałam sobie nigdy więcej

Gość Powiedz że
takie rozwiązanie jest lepsze, bo masz stała prace i zapewniona pensję i to jest dla was lepsze, bo jest waszym zabezpieczeniem finansowym i oby nie było tak, że on bedzie na garnuszku u ciebie, przy jego zdolnościach do wydawania pieniędzy :-D

Gość inezita
Zadajesz pytanie na forum mimo że sama dobrze znasz odpowiedz.

Gość inezita
Jeśli wybierzesz staż a on odejdzie problem sam sie rozwiąże. Zresztą jeśli zostawi Cię bo nie chcesz prowadzić z nim wspólnej firmy....hmmmm to sama wiesz jak to będzie świadczyć o Waszym "związku" a przynajmniej tego jak on go traktował.

Gość Bardzo dobrze mu
powiedziałaś i zrobiłaś A swoja droga co to za facet jeżeli nakrzyczał na ciebie, że "nie bedzie na mnie harowal" Wiesz co bym mu powiedziała własnie dlatego, wole ta pracę , żeby nie być na twojej łasce i byc niezależną od ciebie. To utwierdziło mnie w przekonaniu, że nie moge na ciebie liczyc i zastanawia mnie co do naszej wspólnej przyszłości. A poza tym rzucasz pieniedzmi bez zastanowienia i uważaj żebys ty nie musial byc na moim utrzymaniu

Gość Dziewczyno ...
z kim ty się zadajesz ?