Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaawska

Jak działa na was alkohol ?

Polecane posty

Gość ciekaawska

Jak działa na was alkohol ? Czy zauważyliście różnicę w tym co pijecie ? Po jakich ilościach was chwyta ? Czy zauważyłaście to co ja ? Bo ja zauważyłam że np. piwsko mnie usypia a inne alkohole mnie uaktywniają... Źe w zależności od tego co pije to raz mnie ogłupia i otumania alkohol a kiedy indziej mam jasność umysłu i ...euforię.. Jak to u was jest ?

Gość Jawka
Ja natomiast rozbieram się i zasypiam...

Gość kisiamiizia
na mnie kazdy aklkochol tak samo dzila a lapie mnie po 3 piwach mocnych i po 3 drinkach:) a uczucie jak jestem pijana jest zarabise wydaje mi sie ze wszystko moge zrobic jestem odwarzniejsza i bardziej otwarta na ludzi:) lubie ten stan ale mimo tego czesto nei pije:P bo co za duzo to nie zdrowo eheh;P

mi juz po jednym piwku wszystko idzie w nogi:)...po nastęonych zaczynam gestykulować jak o czyms mowie...a dalej to juz nie wiem:D

ja mam ochote rozmawiac o tym co mnie boli jak jestem wstawiona, wtedy jezyk mi sie rozplatuje i chce mi sie wyplakac o tym co mnie gryzie

Gość rozluźniająco
:D

ja po jednym malym robie sie senna potem wesolutka ogolnie :O totez nie moge zbyt wiele pic, nawet nie lubie.