Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pszukiwacz

Kocham, ale Ona mnie nie

Polecane posty

Gość Pszukiwacz

Po wielu poszukiwaniach i przebieraniu w Kwiatkach poznałem całkiem przez przypadek dziewczyne i zaczelismy sie spotykac, spedzac czas we dwoje, ale czuje ze ona mnie zwodzi tylko bo ja jej ciagle powtarzam ze ją Kocham, a ona wtedy nie odpowiada nic. Nigdy nie powiedziała mi ze mnie Kocha tylko czasami przytaknie głową, a to nie jest to samo :(. Znamy sie juz ponad rok i jednak czasami da sie zauwazyc ze ona sie meczy ze mną, ale nie powie mi abym jej dał spokuj. Jak walczyć o ten Skarb dla mnie. Ma ktoś jakies doswiadczenie czy warto walczyc czy w koncu zdobedzie sie na odwage i powie mi ze to Koniec i zniknie czy moge liczyc na to ze w odwzajemni moje uczucie!@!!!!

Gość daj sobie spokój
strata czasu

Gość szukajacuy idealu
mysle ze nie ze warto walczyc

Gość madzuszka
Po prostu musisz wiedzic ze twoje uczucie jest do niej prawdziwe

Gość ania_weselaczka
Wydaje Ci sie dziewczyny czasem tak grają aby wyzwolic wiekszą Miłość w facetach

Gość kobieteczkaa
a ja myślę, że żle odczytujesz jej uczucia:) ciągle węszysz zerwanie, i przez to nie wiedzisz jak ona cię kocha:)

Gość alinka245
kobieteczkaa ma racje przstan snuć domysły bo ja to zdenerwuje i powie ze Cie nie kocha a mysle ze jednak Cie kocha skoro przytakuje głowa jak mówisz jej ze ją kochasz