Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w swej młodości

co myślicie o liceum żeromskiego w wawie??

Polecane posty

jak w temacie.... tak sie zastanawiam...wybrać żeromskiego i mieszkać w bursie z koleżankami lub dojeżdżać, czy pójść do miejscowego liceum o niższym poziomie? kompletnie nie wiem co począć, nawet niew eim co robić w przyszłości chce:( mam mętlik w glowie, tyle sie naczytalam tych poradników, nawet byłam w poradni badającej zainteresowania i inleligencje, ale sie rozczarowalam...w tych testach na zaiteresowania to gołym okiem można dojrzeć, co do jakiej grupy zaliczać....i nadal nic nie wiem. Chce skończyć studia, być kimś, a jednocześnei nie zagubić w tym wszystkim siebie...robić to co lubie co myśliecie o tej szkole?? ja skladam na biol-chem-fi-ang i na mat-inf-ang-fiz, czy jakoś tak, wiem, że do Ia i do Ib, z nasileniem na a...tylko ta fizyka...

czlowieku, weź sie uspokuj, niewyzyty jestes jakiś czy jak?? ja nawet w wawie nie mieszkam, nawet tam jeszcze nie bylam(jutro jade)...a tak wogule to co ci do mojego dziewictwa?? --> do II wpisu

chodzilo mi, że w tej szkole jeszcze nie byłam, nie o wawe :D

to tak strasznie ciężko jest??

:P ja tu sie martwie o swoją przyszlośc :P a ty se jaja robisz ...ładnie to tak naśmeiwać sie z dziecka?? jeszcze popadne w depresje i co?? ej no śmiejcie sie, nawszystko jest czas, tylko może akurat nie teraz?? wiecie coś o tej szkole czy jak??

To teraz powaznie.Idz do takiej szkoly sredniej,zeby cie przycisneli. Jesli bedziesz miala dobre oceny, potem dostaniesz sie na studia o ktorych marzysz.. Nie ma sensu studiowac tego, czego sie nie lubi. Stracilem w ten sposob 5 lat

Gość jak dla mnie to beznadziejna
jak masz jakies pytania to pisz. ja mam duzo znajomych z tej szkoly wiec sie orientuje :)

inni sa neizadowoleni albo srednio zadowoleni. bo niby to sie mowilo, ze zerom to pierwsza 20stka albo 30stka w w-wie, na studia sie dostaje itp. z osob ktore znam, na dzienne i na te, na ktore chciala, dostala sie jedna dziewczyna... druga tez dostala sie na dzienne ale nie na to, co chciala. reszta albo prywatne albo panstwowe platne, zaoczne itp. wiesz, tam jest jakas taka klasa artystyczna i ponoc kazdy rocznik w tej klasie puszy sie jeszcze bardziej i mysla co to nie oni (nota bene slodka kajusia Paschalska tam chodzila...). wiec jesli chcesz miec w szkole fajna atmosfere, fajnych nauczycieli i rozwijac zainteresowania - nie polecam

kazdy ma swoje subiektywne zdanie. ja przedstawilam ci zdanie moich znjomych. u nas na studiach tez jest facet, ktorego wiekszosc grup nie trawi a na ocena.pl takie pochlebstwa, ze az sie niedobrze robi :O idz lepiej do jakiegos normalnego lo typu Zamoyski, Dąbrowski, Dembowski albo Rej

ja skonczylam rzeczonego Dembowskiego bo tylko tam byla klasa, do ktorej chcialam pojsc (chociaz tez myslalam o Zamoyu i Zeromie, ale zrezygnowalam chociaz sie dostalam). tak wiec pomykalam do Dembola do klasy humanistycznej z lacina, niemieckim, rozszerzona historia i filozofia gdzie chemia, biologia, fizyka, po konczyly sie po 2 latach a informatyka po roku :) teraz studiuje dzienne prawo na UW

Gość gość
Krew mnie zalewa jak widzę te opinie. Jestem w pierwszej klasie na biol-chemie, szkoła naprawdę mi się podoba.