Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Dominika*

Pytanie do profesjonalistek- zestaw do paznokci zelowych

Polecane posty

Gość *Dominika*

witam. interesuje się zdobieniem paznokci już bardzo dlugo, jednak tylko na swoich naturalnych paznokciach. Na szczeście mam je bardzo zdrowe i mocne, wiele osob widzac je pyta sie czy mam zele czy akryle i sa bardzo zdziwieni gdy mowie ze to naturalne. jednak ja bm chciala zacząć zakladać zele, nie sobie tylko moim kolezankom bo wlasnych paznokci mi szkoda.narazie powoli rozgladam się za sprzetem jaki jest do tego potrzebny i tu pojawia sie problem bo nie wiem co jest godne polecenia a co nie. nie chcialabym wydawac majątku, ale tez paznokcie dziewczyn nie moga zacząć odpadać po 2 dniach. najchętniej kupilabym caly zestaw i mam pytanie czy np. taki zestaw jest coś wart czy to totalne badziewie?? http://www.allegro.pl/item191764747_5x_zel_mega_zestaw_5_zele_pilnik_lampa_tipsy_tit.html

Gość przede wszystkim
nie da sie wejść na tą stronę więc rudno ci pomóc :O

Gość *Dominika*
po kliknieciu na link tam gdzie asres strony wyskakuje troche inny adres. wystarczy skrócic go o te l%3Cbr%20/%3E i wszystko bedzie ok. po prosty zestaw kosztuje 280zl zawiera lampe, primer, cleaner, 500 sztuk tipsów, 3kleje, gilotyne, waciki bezpyłowe, pedzelek, 12 pilników, blok polerski, i 50sztuk cyrkoni. I oczywiście żele (5) wszystkie po 15ml firmy MBN.

Gość przede wszystkim
lampa wygląda na OK. żele.... zazwyczaj te żele które są w zestawach są marnej jakości ale nigdy nie używałam żeli tej firmy więc nie wiem. ale powiem ci ze bałabym sie kupować cokolwiek u tego sprzedającego, bo ma sporo negatywów i neutrali (poczytaj sobie te opinie) pozdrawiam "przede wszystkim"

Gość Monikaaaaaaaaaa
jak Ci nie wejdzie ta stronka to sobie wpisz na allegro jego nazwe i Ci wyszuka EM-Nail-Design :)

Gość *Dominika*
faktycznie fajny jest ten zestaw Monikaaaaaaaaaa. Najważniejsze to zeby żele byly ok, a nie jakies zupelnie nie nadające sie do użytku. bo to wiadomo ze zestaw, jakbym chciala kupic te najlepsze zele to cena bylaby zupelnie inna, a na początku wolalabym tak nie szalec;).