Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

Attention please

Polecane posty

Moja obecność na f8 w naturalny sposób dobiega końca. To, czego chciałam się tu dowiedzieć, wiem :) Muszę Wam napisać, że miło było z Wami gadać, poznałam kilka super fajnych osób i ciesze się z tego niezmiernie. Jesteście super i w ogóle. Do Pani Musztardy pozwoliłam sobie spisać maila i na priva skrobnę z pewnością, jeśli szanowna Pani pozwoli (jesteś super laska). Cóż, będę tu pewnikiem czasami z rzadka zaglądać, mimo wszystko. Czasami wpadnę zrobić inspekcję :) To tyle. Pozdrawiam Was, trzymajcie się i nie dajcie się!!!

Gość zdeneksmetana
oczywiscie masz jeszcze sto innych nickow pod ktorymi piszesz ale to nie wazne...?

No ładnie,dowiedziała się czego chciała i innym nie napisze! Jak Zocha może tak,no jak? 🖐️

Zdenek, czarny nick to mam tylko 1, i hasło powalone, pewno go zapomnę. Z innych nicków, to same pomarańcze były w tym gros zahasłowanych (a haseł nie znaju i nie poznaju), więc tak to jest.

Gość zdeneksmetana
cos tutaj krecisz a co mnie tam spierniaczaj przynajmniej czasu marnowac nie bedziesz.

Gość zdeneksmetana
92 posty zenada ;/

Dobra jest :) No stress. Najbardziej to żałuję lalkijaksiemasz oczywizda. A no i nie mój nick, ale dobry jak cholera : emocjonalnie rozedrgana Zuza. No i "sram kotu do miski", to było cool.

Gość great demaskator
Lalka jak sie masz to byl nick Czarnijeszej niż Mrok, a więc....?:)

Gość uwielbiam Cie czytac
Szkoda, ze odchodzisz, bo Twoje teksty zawsze mnie rozbrajaly.:) Drugiej takiej nigdy tutaj nie bylo i napewno juz nie bedzie. Bede tesknil za Toba. Powodzenia Zocha ;)🖐️