Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keiraq

Trądzik i walka o piękną twarz !!!

Polecane posty

Gość Keiraq

Mam trądzik i już nie moge patrzeć na siebie w lustrze. To jest straszne a wszystko trochę przez mnie bo wyciskałam swoje pryszcze. Nikomu się tu nie żale żeby było jasne ;) Odważyłam sie pójść do dermatologa. Przepisała mi rano Acne Mat a wieczorem Zineryt. Tak jak kazała tak i też robię. Dopiero dziś smaruje się 6 dzień ale już widzę różnicę. Jest tylko jeden problem. Teraz dopiero zaczęłam zauważać jak naprawdę wygląda moja twarz: pełno blizn i przebarwień i troszkę malutkich dziureczek na twarzy. Jak to usunąć?Czas zmienić swoją twarz. Topic zakładam dla ludzi, którzy maja podobny problem i chcą się go pozbyć. Piszcie co stosujecie i jak długo, czy jest skuteczne. Walczmy o piękną TWARZ!!!

Gość Keiraq
up up

Gość Keiraq
upu upiu

Gość diane 35
mi dopiero to pomogło teraz jest idealnie byla masakra

Gość nie mam az tak duzego tradziku
ale codziennie łykam cynk z witaminami, łykałam diane i nie pomogło pewnie mam nadmiar estrogenu i musze cos z tym zrobic. nie chodze do dermatologa bo juz byłam dał mi masc złuszczająca która działała ale byłam tak czerwona ze wszyscy patrzyli na mnie z politowaniem! teraz gdy ktos podejdzie do mnie bardzo blisko to widac tylko małe wągry rzadko zdarzają mi sie ropne krostki. a twarz myje pianką erisa tonik sporadycznie a krem tylko nawilzający ziaja z białą herbatą lub matujacy do cery mieszanej dax`a.

ja smaruje twarz kremem Lysanel Active firmy svr i jest on niesamowity. Ma w składzie taki zestaw kwasów, że likwiduje wszystko;pryszcze, przebarwienia, drobne blizny. Dopiero po nim mam ładną buzię, a stosowałam już chyba wszystko.

Gość zoskasamoska
wlasnie tradzik jak tradzik ale ja mam straszne przebarwienia... znacie jakis dobry niedrogi krem zeby pozbyc sie tego dziadostwa?

Gość kto zlikwidowal
polecam izotek i brevoxyl

Gość polecam izotek
polecić to ty możesz maseczkę albo krem.

Gość Keiraq
Widzę, że topic się rozwija ;) ci4eszy mnie to. Ja słyszałam, że na przebarwienia dobry jest Acne Derm i No-Svcar Perła Inków. Nie wiem jak to działa bo opinie sa podzielone. Jednym pomaga a drugim nie. A ja dzisiaj mam pecha. Te moje wyciskanie pryszczy kiedyś mnie doprowadzi do . . .. Wczoraj wycisłam sobie zaledwie jednego bardzo malutkiego podskórnego pryszcza jak zwykle na noc posmarowałam się Zinerytem i myślałam że bedzie ok . I co sie okazało? Przez moja głupotę wysiskania pryszcz jest ze 3 razy większy. Ale uwaga zaczęłam zauważać poprawę choć dzisiaj dopiero 7 dzień. Moja cera robi się gładsza, promienniejsza a pryszcze jaśnieją. Cieszę się. Może mi się uda. Tylko musze pamiętać. Precz z łapami od twarzy. Ach sie rozpisałam ;) Ale do wakacji chcę choć troszkę lepiej wyglądać. A może sa tacy którzy tez stosuj a to co ja? Zineryt i Acne Mat?

Gość Keiraq
up up

Gość Keiraq
up up

Gość fantik
na przebarwienia to mikrodermabrazja najlepsza

Gość Keiraq
A ile taki zabieg kosztuje? Słyszałam o demabrazji w kremie czy żelu Ziaji ;)

Gość u kosmetyczki ok.200 zł
ale mikrodermabrazję stosuje się gdy na twarzy nie ma już wykwitów.