Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysieczek

Jak przekonać do Miłości kobietę

Polecane posty

Gość rysieczek

Chce przekonaC Dziewczyne ze ją kocham ale jest mały problem bo ona twierdzi ze nic do mnie nie czuje a nasze czułości oreśliła ze to było tylko w jej chwilach słabości :( czy kłamała??? czy teraz Próbuje wystawić mnie na próbę. Nigdy jej nie powiedziałem ze ją Kocham.

Gość sritnej
próbuj dalej.Na studiach uganial się za moją sliczną kolezanką nieciekawy typ,brzydki,niezbyt mądry.Przez 5 lat to trwalo.Przebolal jaj facetów,jaj niechęć do niego,jej pogardę.Teraz są razem już 8lat :)Podziwiam go za wytwałosć,choc nigdy go nie lubiłam.:)

Gość rysieczek
jak o wygład chodzi to nie ma problemu bo jestem przystojny pzynajmniej tak twierdza dziewczyny co mnie znaja, chociaz ja mam niskie mniemanie a jak chodzi o ta dziewczyne to Ona jest Ładna, przynajmniej ja tak twierdze :)

Gość sritnej
nie chodzilo mi o wygląd ,bardziej o tą wytrwalośc.Ona naprawdę nim gardzila,ale powoli,powoli,nawet nie wiem kiedy,zbliżyli się do siebie.

Gość rysieczek
Mysle ze i tym razem tak moze bedzie tylko problem w tym ze powiedziałaz ze nie trafiła ja jeszcze strzała amora i nie wie czy trafi