Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorka 26

Marysia-co sądzicie o tym imieniu?

Polecane posty

Gość dorka 26

mąż chce tak nazwać córeczkę,ale mi to imię sie bardzo nie podoba .kojarzy mi sie z wsią (nic nie poradzę na to ,że Marysia czy Zosia zawsze będą dla mnie imionami dla wiejskiej dziewuchy:()z kolei Maria brzmi bardzo religijnie. a co wy o nim sądzicie o tym imieniu? proszę o wyrażenie swojego zdania. z góry dziękuję za wpisy.

Mnie się bardzo podoba, ale teraz co druga rodzi się Marysia :)

Gość ryszarda_P
Imię całkiem ładne. Wolę Marysię niż Nikolę czy Andzelikę.

tez podoba misię to imię moze nawet nazwalabym tak swoją córkę (mam synka Grzesia) ale mam tez znajoma Marysię dziewczynę 20-to letnią,ktora mowi ze ma wielki żal do mamy że ją tak \"okaleczyla\" tym imieniem. Ale na pewno Marysia to lepsze imię niż NIcola czy Casndra

Mam córeczkę Marysię, ,bardzo podoba mi sie to imię. Ale przecież kazdemu podoba sie inne imię.Może i jest teraz mocno oklepane (chociaż wśród naszych znajomych akurat nie), ale dla mnie jest ta jedyna kochana Marysia :)

Gość nie podoba mi się
Oj uczepiłyście się tej Nikoli. Moja siostra ostatnio nazwała córeczkę Nikola i dla mnie, to jest najpiękniejsze imię na świecie, bo nosi je moja siostrzenica. Maria rzeczywiście kojarzy mi się z wsią.

Ja sie nazywam julka moja siostra marysia- kiedyś to były mało poularne imiona...niestety wraca moda i pozbawiła mnie unikatowości ;) Ale Marysia niestety mi sie nie podoba- moja siostra ma 28 lat i dla niej też jest ciężko bo mówi że Maria- to jak dla starej baby, a Marysia- ostro tandetnie Ale każdy lubi inne imiona, najważniejsze aby tobie sie podobało :)

Gość mmmimmmolia
jesli bede miała corke dam jej na iie prawdopodobnie oliwia, jesli sym igor, moze cos innego

Gość przystojny blondyn
Marysia, nigdy mi sie nie podobalo, nawet mojej szwagierce, bo kaze mowic na siebie Maryla. W serialach z ameryki poludniowe az sie roi od Marii Brygidy, MariiKlotyldy, od wyboru do koloru.

Uwazam,ze imię powinno sie podobac przede wszystkim rodzicom:) Mnie osobiście podobają się tradycyjne imiona-są zawsze modne i nie brzmia śmiesznie z nazwiskiem. Ale jeśli tbie się nie podoba to imię to poszukajcie takiego które będzie podobać się wam obojgu i tyle:) Jest naprawde mnóstwo imion;)Zawsze można znaleźć jakiś kompromis.

Gość przystojny blondyn
pewno ta Marysia wziela sie z mjm, nie dosc ze brzydka pretensjonalna aktorka to gra durna role baby co zyje przeszloscia i na dodatek krotko przed menopauza.

Gość yyyyyyyyyyyyy
Troszke mi sie kojarzy z sierotka-marysia...ale ogolnie to ladne Imie lepsze niz jakies wymyslne....

Gość ufliczek
Nie krzywdź dziecka, nie dawaj marysia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1