Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milena111

Pociagaja

Polecane posty

Gość fgjgj
co wieczór romantycznie mu obciagam

Gość fgjgj
Widzisz, facet... kobiety czasem, bez wględu na wiek czy doświadczenia, lubią zakwalifikowac mężczyzn do jakichś grup, nadać grupom nazwy, porównać realia do swoich wyobrażeń i poglądów... tak na przykład w pogaduszkach na forum. Może to nieco infantylne, może zabawne dla nas, a może to wyraz wewnętrzych pragnień. W każdym razie dobry to temat na wymianę uwag. A ciebie nie niepokoi że wogóle śledzisz rozmowy na kobiecym forum?

Gość fgjgj
milena 111, dzięki! on nie jest idealny ale akurat my dwoje pasujemy do siebie i chyba to najważniejsze, tego każdej życzę: dobrania sobie partnera pozdrawiam! (zakładam że wszyscy umiemy odróżniać wpisy autorskie od podszywów, bo komentować szkoda czasu...)

Gość milena 111
facet rocznik1987-wyciagnales mylne wnioski ,.nie jestem juz nastolatką.A ten topic zalozylam dlatego że naprAwde malo jest takich mezczyzn.Jezeli ktos ma taki charakter to nawet z bieGiem lat partnerka bedzie to odczuwala , gdyz wrodzonych cech nie mozna tak szybko zmienić!

Gość vcer
vcer ja jestem romantykiem ,ale nie takim ktory daje kwiaty kobiecie po czym traci romantyzm jak mu sie oddaje i sie zabawiaja w łozku .JEst romantyczny tylko po to by dostac lozko. Ksiezyc ,przytulanie ,muskanie wlosow to lubie wlasciwie nie lubie dawac kwiatow dla mnie to srednio romantyczne .Bardziej widowiskowe raczej.

Gość milena 111
VCER- takich romantykow ktorzy daja kwiaty tylko po to zeby pojsc z dzieczyna do lozka , wyczuwam na odleglosc i uciekam od nich jak najdalej!