Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejjjjjj

matma na podstawie..porazka?

Polecane posty

Gość ejjjjjj

Gość justaaaaaaaaaa
tez tak mysle , za malo czasu i trudne zadania

ja nie zdalam juz to wiem. nie zrobilam polowy. podstawa powinna byc prosta a te zadania byly tragiczne. wydawalo mi sie ze zeszloroczna byla trudna a ta? dzieki niej nie zdam...

Gość justaaaaaaaaaa
ja jezeli bede miala dobrze to co w calosci zrobilam to bede miala 34 % super co? gorzej jak cos zle zrobilam

Gość pokazcie zadania
pewnie proscizna byla, jak w zeszlym roku

Gość e tam gadacie
wcale taka trudna nie była jajas latwa tez nie, średnia taka

Gość ejjjjjj
straszna byla, ja cagle znajduje sobie bledy tlko, a poza tym, gdzie jakas statystyka, czy zbiory albo alagorytm, teraz to nawet nie mam szans sie dostac na uczelnie, jesli w ogole zdam, jak to mozliwe zeby gegre dawlai latwjesza niz byla na probnej a matme dowalili chamsko;| co za goscie, ja pierdziele

ciupaska w kreske->daruj sobie. z tego co mi wiadomo ni chodzisz do szkoly i nie bardzo wiesz jak wygladaja arkusze maturalne. wiec swoja ironie wsadz se... w kieszen.

Gość ejjjjjj
ciupaska ale masz fantastyczne poczucie humoru, tylko jebnac cie w leb, idz do piaskownicy. :(

wiem jak wygladaja arkusze :) gdybyscie pisaly stara mature to ciekawe jak byscie sobie poradzily. Kilka zadan i musisz miec dobrze rozwiazane! A teraz? Na tyle szybkich zadanek nie zrobic polowy - to znaczy, ze albo jestescie kiepskie z matmy, albo macie kiepska nauczycielke i przez to bylyscie kiepskie z matmy :P

wiesz jak wygladaja? to powinnas wiedziec ze ta byla na duzo wyzszym poziomie niz wszystkie do tej pory! ty mi tu nie mow o starej maturze gdzie po sali krazyly dziesiatki sciag...;x koniec rozmowy z Toba.

Gość ejjjjjj
tak se wmawiaj

Gość ty vciupaska w kreske
pustaku

oczywiscie ty lepiej wiesz jak bylo wszedzie, a kilku zadan nie mozesz rozwiazac :P trzeba bylo uzyc tej samej sily nadprzyrodzonej jak przed chwila (chodzi o jasnowidzenie i przepowiadanie) i bys miala wszystkie zadanka :P

ciupaska-nie wiesz jak to jest na nowej maturze,nie zdawalas-nie mow. miedzy lawkami po 2 metry odstepu(bedziemy rzucac nie?),2 egzaminatorow z przodu,jeden z tylu..nawet do kibla wyjsc nie wolno. i nie mow mi tu o tym co Mozna a co nie. wogle nie wiem po co ktos kogo nie dotyczy matura tu wchodzi?:O zapewno doskonale pamietasz jak czulas sie po maturze wiec oszedz se tej ironi i nam dodatkowych nerwow na takie komentarze.

juz pomijam fakt ze nie ma na czym napisac sciagi i nie ma czasu-masz 11 zadan i 120 minut,to raptem troche ponad 10 minut na zadanie. fajnie nie? idz se pogadaj ze staruszkami na waszych topikach;x

ale ja wiem jak bylo na nowej, my bylismy rocznikiem eksperymentu i mielismy dwie :D wiec i jedna i druga przezylam. Mam pytanie - po co wybieralyscie matematyke?

do tej pory matma była dla mnie cool,teraz zawaliłam :(

pojdziecie na studia to zobaczycie jakie zadania potrafia byc i ile jest czasu na rozwiazanie. Pierwszy powazniejszy egzamin w zyciu i wielkie halo, bo okazal sie trudny? Bo okazalo sie, ze trzeba myslec szybko i szybko liczyc? To sopiero poczatek, chyba, ze konczycie edukacje na szkole sredniej.

ee nie pojde bo nie zdam? wybieralam matme na studia zapewne. specjalnie wzielam podstawe zeby zdac ale nie,do**bali takie zadania ze nie zdam nawet tego.

na studia i tak patrza na rozszerzona, dlatego moim zdaniem na studia powinny byc normalne egzaminy! Bo inna matka bedzie na ekonomii, inna na matematyce a jeszcze inna na kierunkach technicznych. To bzdura, by matura byla egzaminem wstepnym.