Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejjjjjj

matma na podstawie..porazka?

Polecane posty

wiesz co? nie chce mi sie gadac myslec -nic. chce zasnac i obudzic sie po tym calym maturalno-rekrutacyjnym cyrku...

Gość może Girtych wprowadzi
amnestie :P

amnestia to slowo odnosnie zwolnienia z kary, a oblana matura to nie kara, tylko oblana matura, wiec.. skoro ministrem edukacji jest osoba, ktora nie wie co to kara, amnestia, ulaskawienie a przyznanie matury komus, kto nie osiagnal wynikow z ktoregos przedmiotu, to... (wogole cos takiego jest pomylka), to... nie przejmujcie sie niczym :P

Gość pieguska 22
dziewczyny ja co prawda mialam mature pare lat temu (ostatni rocznik ze starej matury) i tez myslalam ze nie zdam, ale na szczescie bylo ok (marne 2 ale papierek jest;)) i ciesze sie bardzo ze moj rocznik mial egzaminy na wyzsza uczelnie gdyz tam poszlo mi juz o wiele lepiej, nie bylam juz taka zestresowana i bylam o wiele lepiej douczona. moze w waszym wypadku nie bedzie az tak zle, chociaz moge sobie wyobrazic co teraz myslicie i jak sie czujecie. mimo wszystko powodzenia:)

Gość może Girtych wprowadzi
dla mnie ten facet jest totalnym nieporozumieniem! No coz ale sami zgotowalismy sobie taki los :P Nie martwcie sie ta matma (wiem, dobrze mi mowic) ale zazwyczaj nigdy nie jest az tak zle!!! Serio :) Glowa do gory- nie ogladajcie sie za sibie teraz czas na pozostale egzaminy!! Nie wolno sie poddawac bo wszystko sie moze zdarzyc :)

pewnie, ze zalicza, tylko dzisiaj maja stres, przeciez za jakis wykres jest punkt, za cos tam punkt, wszystko jest rozbite na "drobnice", wiec uzbieracie tyle, ile potrzeba, zobaczycie.

Gość psychologia też
ja byłam święcie przekonana, że nie zdałam języka polskiego. Płakałam po pisemnej maturze, powiedziałam, że nie idę na resztę przedmiotów. Afera w domu, no cyrk zrobiłam. Okzałam się , że zdałam. :) I to bardzo dobrze. Dlatego zrelaksujcie się, będzie ok.

Gość psychologia też
okazało się :)

Gość a wszystkie są tu
widział ktoś gdzies odpowiedzi do matury z matematyki? 15:37 widział ktos gdzies denerwuje sie 15:39 pozniej beda ponoc po 18 -tej maja być

Ciupaska wez nie pieprz glupot, moze i dla CIebie matma byla super prosta ale to nie znaczy ze musisz wysmiewac wszystkich dla ktorych ten arkusz byl trudny. Ja nie zdawalam co prawda matmy (zdaje biologie i chemie, ale rozszerzone) ale wiem jaka matma potrafi byc chujowa, niektorzy zdaja ja bo potrzebuja na wymarzone studia. Moja nauczycielka nie omawiala zadnych rozszerzonych zadan, tylko ich po prostu wymagala, nie nauczyla maturzystow do egzaminu absolutnie niczego. Matma jest najtrudniejszym przedmiotem na maturze, nawet podstawa potrafi niezle dac w kosc, w odroznieniu od podstawowej geografii czy biologii. Zachowaj te teksty dla siebie, te osoby chca skonsultowac miedzy soba jak im poszlo a nie sluchac ze sa beznadziejni bo nie potrafili zrobic jakiegos zadania :O

Gość Jannn
smacznego Ciupaska ZAOSZCĘDZISZ NIEZŁĄ KASĘ wsuwając własne odchody:classic_cool:

Gość ejjjjjj
popieram, teksty ciupaski sa co najmniej chamskie;| ale tak chyba jets zawsze, ze kto ma maure za soba, to ma w dupie tegorocznych maturzystow, nagle zapomina o tym calym stresie i o tym, ze egzaminy sa czesto nieadekwatne. egoizm i brak empatii.

jakie chamskie :O dajcie spokoj, dziewczyny (jak pisalam wczesniej) zdadza mature, moze nie na maksymalna punktacje, ale zdadza i beda tez beda mialy za soba ;)