Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bristol

WYJEZDZAM DO BRISTOLU I TAM BEDE ZARABIALA 6 funtów

Polecane posty

wiem masz racje jasne tyle ze mieszkajac tu - chodzi mi na stale - ja nie przeliczam - po prostu kupuje a przyjezdzajac tu do uk np na pare miesiecy czy rok tylko dla zarobku to tez inna sprawa wlasnie mi sie to podoba ze jest tu taki przelicznik pieniadza.. tu stac czlowieka na wiekszosc rzeczy bez wiekszych wyrzeczen.. :)

zreszta prawie ze wszystkim tak tu jest - np kupnem auta - tez pracujac w dwojke mozesz kupic za gotowke w polsce tylko grube ryby na to stac:) czy porzadne wakacje gdzies far away - tu kilkaset funtow w polsce np 5 tys.. paranoja fakt

wiem wiem wlasnie lece na Krete w czerwcu :) cena - 2 tygodnie pracy meza z nadgodzinami

Gość no tak......
dokladnie !! Przeliczcie sobie nawet ile trzeba pracowac na litr benzyny tutaj a ile w Polandii i wszystko jasne :) My tez lecimy na Krete w tym roku ale jeszcze wczesniej do slonecznej Hiszpanii :))) I juz nie moge sie doczekac. A najlepsi sa szkocji u mnie w pracy. Zawsze zastanawiaja sie jak ja to robie ze stac mnie co roku na kilka wakacji a przeciez zarabiam tak jak oni albo mniej niz niektorzy :)

do no tak >>> moi koledzy tez sie zastanawiaja. do Polski jezdze min 2 razy w roku + jakies inne wakacje za granica. jak pytam samotnego kumpla, gdzie jedzie to zawsze mowi ze nigdzie bo nie ma kasy. pracuje, zarabia troche wiecej niz ja, ma samochod i wynajmuje pokoj. mimo to twierdzi ze go nie stac :(

Bristol> Kiedy wyjeżdzasz? Ja za 3 tygodnie - lece do Bristolu, ale mieszkać bede w Brdgwater ;)

Gość Bristol
wyjeżdzam za 4 tygodnie:P