Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarek z poznania

mam problem

Polecane posty

Gość jarek z poznania

albo moje partnerki.mam 24 cm penisa i sprawiam im bol przy stosunku.nie pomagaja nawet odpowiednie pozycje.czy sa kobiety lubiace dosc pokazne rozmiary?bo ja poki co nie spotkalem...a szkoda:-(

wiesz masz o tyle pecha że ciężko znalexć kobietę z tak głeboka pochwą. Mieśnie pochwy głównie rozciągają się w szerz a nie wzdłuż. Inaczej mówiąć gdybyś miała bardzo grubego to byś szybko znalazł kandydatkę natomiast gorzej zdługością. poprostu nie wpychaj go po same jaja

wsadź im w dupcie, to cały wejdzie, tylko najpierw dobrze zwieracz nasmaruj i wlej trochę do środka, potem popraś by rozchyliła pośladki i mocno parła, a wtedy się zwieracze \"otworzą\" i wejdzie calutki i nic ją nie będzie bolało.

Gość jarek z poznania
w tym problem ze dlugi i dosc gruby jakies 13-14 cm w zlaeznosci od podniecenia...:-( wszedzie czytam ze kobiety i faceci pisza jakie to duze a dla mnie to katorga.miec takiego penisa.

Gość bo my se jaja tylko robim
[cool[ nie potrzeba kobicie wcale... nie wiem jak wielkiego peniska

Mi żona otwarcie kiedyś powiedziała że to nie od ługość chodzi bo ta może być standardowa a o szerokość. Jeśli masz grubego to pół sukcesu. Nie wpychaj go za mocno a będzie dobrze.

Są kiobiety tzw wąskie które poszukują preferują cienkie ptaszki. Jednak zdecudowana większość lubi czuć w sobie wypełnienie a cienkim ptakiego tego nie sprawisz

Gość opium2
Jarek z Pozanania- co ty teraz zrobisz? Moze dasz ogloszenie ,ze szukasz partnerki ktora ma szeroka pochwe , podasz wymiary i po sprawie.Napewno odezwie sie wiele amatorek duzych penisow. Napewno jakas ci sie spodoba i wtedy bedziecie obydwoje szczesliwi.

No ta ale on ma przede wszystkim długiego ! Co z tego że dziewczyn z szerokimi pochwami jest masa skoro on szuka dziewczyny z długa pochwą ? :)

Gość opium2
Tomaszek - ale ty fajnie doradziles jarkowi, hihihihi!!!

Gość hthdfhdfhdfhdf
odezwą się tylko takie, które nie wiedzą co znaczy duży penis. Mam ten sam problem z mężem, ma tak dużego penisa, że możemy tylko pomału i ostrożnie bo jak się zapomnimy to przez tydzień boli.

Gość opium2
Wawiak- to moze go skroci nakladajac sobie jakaś nakladke, sa takie!

nakładki skracające? Widac jesteś obeznany w temacie :)

Gość przystojny blondyn
przy takim fiucie to zen sie z krowa albo kobyla. Jesli chodzi o dlugosc ty bedziesz zadowolony krowa raczej nie.

Gość jarek z poznania
no to szukam odwanzej i zdecydowanej na takiego penisa jaki mam jesli jestes z poznainia atrakcyjna szalona i odwazna w lozku to zapraszam do siebie.