Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evlenka

JAKIE STUDIA SA STOSUNKOWO ŁATWE??

Polecane posty

Gość Evlenka
HEJ!!A TY COS STUDIOWALES/AS?? POCHWAL SIE

Gość Dagmarkaa
a wiecie coś o filmoznawstwie zaocznym (licencjat)- czy jest trudno czy łatwo?

Gość Evlenka
TO ZLAEZY OD UCZELNI,ALE CHYBA WSZYSTKO CO ZWIAZANE Z TYM O CZYM PISZESZ TO MAGIA..CZYTALAM O AKTORSTWIE,POKRENY KIERUNEK.. I JAK DLA MNIE WYDUMANE TO WSZYTSKO.. NO MOZE TAK PISZE BO NIE MAM ZIELONEGO POJECIA..ACZKOLWIEK BRZMI TO WSZYSTKO... ZGOŁA NIE Z TEJ ZIEMI :D

Gość hmmm uwazam
pedagogika ,sama pamieciowka zero zrozumienia ,malo materialu

Gość Evlenka
A FILOLOGIE?????

uniwersyteckie Stosunki Międzynarodowe - kierunek tworzony pod etaty (ps: na troszkę coś innego wskazuje wyobrażenie na podstawie nazwy, a trochę czym innym jest. To tańsza kopia politologii)

Gość ggggggggggg
Laska, z takim nastawieniem, to ty sobie daruj studia. Nie każdy musi studiować. Idź może do roboty, tam się nie trzeba uczyć. Ewentulanie jak sobie zapłacisz na jakiejś dziadowskiej prywatnej pseudouczelni - tam ci będzie lekko, a jakże.

Gość politologia
studiuje to, i albo jestem taka madra albo latwy kierunek :)

Ja studiowałem politologie i ekonomie. (przez pewien czas byłem też na stosunkach międzynarodowych - komisja akredytacyjna Ministerstwa Oświaty powinna się temu przyjżeć :-) )

Gość evlenka
upa upa

Gość Eklerek
Wiesz co ci powiem ja tez nie byłam zdecydowana co do kierunku studiów z przedmiotów ścisłych jestem noga, marzyłam o grafice, lub architekturze ale marzenia prysły pomimo tego że niezle rysuje to wiem że nie poradziłabym sobie, postanowiłam iśc na pedagogikę hm niby humanistką jestem ale nie powiem że łatwo, jest logika ale to pryszcz nie ma w niej żadnej matmy czyli obliczen itp to logika humanistyczna a nie matematyczna . Najgorsze jest to że niedługo mija termin wyboru specjaliacji a ja nie mam zielonego pojęcia jaka wybrac. To jest dopiero dylemat.