Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym forum

Zawiść, wulgarnośc i chamstwo na zdrowie i uroda

Polecane posty

Gość co z tym forum

Coraz mniej lubie to forum;/;/ Wiadomo, że nie wszystkie topiki są poważne i niektóre może faktycznie nie reprezentują wysokiego poziomu, ale zauważyłam, że coraz częsciej wszystkich sie tu krytykuje, wyśmiewa, bez sesu komentuje, tak z zasady;/;/

Gość no cóż-
na tym forum naczelne wartości to: waga, wzrost i obwód łydki więc nie spodziewałabym się za wiele. Trzeba się przyzwyczaić i ignorować głupotę.

Gość a BMI 21 to nadwaga
:P

Gość no cóż-
oczywiście, a jeśli twierdzisz inaczej to jesteś zazdrosnym grubasem:)

też to zauważyłam i bardzo mi się to nie pododa, każdy ma prawo czegos nie wiedzieć, lub mylić się, każdu ma też prawo do własnego zdania, ale niektórzy zapominają co to jest kultura i myślą że jak ich nie widac to mogą wszystko... przyznam się ze do najszczuplejszych nie należe, ale dobrze się czuję z tym jak wyglądam, jestem zrdowa i wcale nie siedze w domu stale się obrzerając...a jak już napisze coś na topiku co dotyczy mojego wyglądu, to zaraz zaczynają się ataki że powinnam ruszyć d..e bo jestem grubasem, powinnam mniej jeśc i takie tam... jakbym była takim grubasem, który potrzebowałby pomocy, to wierzcie że słowa tego typu napewno by mi nie pomogły, wręcz przeciwnie, obniżyłyby moją samoocenę i wpędziły w jeszcze większe kompleksy... nie sądzę żeby ktoś stworzył forum po to żeby szkodzić ludziom, a tym bardziej żeby ich obrażać a teksty typu: \"kolejna próbuje się dowartościowac\" rozkładają mnie poprostu na łopatki, owszem są takie topiki, których autor oczekuję dobrego słowa, ale nie zmusza przecież do wpisywania... jęsli interesuje nas jakiś topik, to wpiszmy się, pozytywnie, czy negatywnie...ważne, żeby kulturalnie

Gość gitenkys
Niektórym poszkodziło od ciągłego pomiaru i niedożywienia. Sama dbam o swoja wagę i ogólnie o siebie ale w troche inny sposób niż to przyjete na forum ii chyba tez inne mam kanony piekna. a niektóym brak tu rozsądku i podstawowej wiedzy... Tym co uważają że BMI 21 to nadwaga to gratuluje... wiecej nie powiem. I tak do nikogo moje gadanie nie dotrze, póki sam nie zrozumie jak może rujnować sobie zdrowie.

Gość a ja jeszcze zuważyłam
że jak jest pytanie o stomatologa to zawsze jest cisza albo pojedyncze wpisy, czego przykład mamy choćby dziś. O czym to świadczy.....

Gość ehe ehe ehhe
wejdzie na dzial o ciazy: tam dopiero jest chamowa...az nie chce mi sie wierzyc ze to "mamy" pisza i juz z gory wspolczuje dzieciom....

taka już Polaków natura, jak nie ma się nić sensownego do powiedzenia, to mówi się cokolwiek

Gość na dietach
tam to dopiero sie wyzywaja

Gość no tak natura Polaków
zapewne zagraniczne fora są kulturalne i pełne konstruktywnych rad wyłacznie.

nie mówię,że zagraniczne są lepsze, zawsze i wszędzie znajdzie się ktoś kto znajdzie w twojej wypowiedzi coś godnego krytyki, a u nas wybitnie doszukują się tego na siłę, tak żeby \"nudno nie było\"

Wierzyć się nie chce,że potrafimy tak rozmawiać,ale to są wyjątki,różni są na świecie,może coś z psychiką mają nie tak.Czytałam nie dawno ciekawy artykuł w magazynie "sens 'wypowiadają się tam ludzie mądrzy i doświadczeni.Porady na temat relacji i emocji w codziennym życiu,

Gość ryku miku piku cyku
no tak ale od czego jest śmietnik w redakcjii ??

Gość wydajeMi
wydaje mi sie ze tylko co nowsze topici to chamstwo, starsze maja swoich czytelnikow i uczestnikow a na chepostwo nie zwraca sie uwagi bo nowe to ot dla picu pozakladane ja uczestnicze w kilku topicach ale juz staarszych i jest ok, na te nowe nie wchodze bo nie warto pozdrawiam !