Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chude łydkiiii

JEST LATO A JA NIE MAM PRAWA WYJSC W SPODNICY I POKAZAC SIE JAKO KOBIETABUUUUU

Polecane posty

Gość helołłłłłł
mam 164 cm - tylko ,że mam tak wąziutkie biodra ,że nogi wydają się jeszcze chudsze - a ważę 50 kg. Za mało jak na mój wiek . Nie mam dzieci a jeszcze pracuję jako nauczycielka w liceum no i wszyscy biora mnie za uczennicę.

Gość masz dwa wyjścia
albo zgrubnąc w łydkach albo schuść w całym ciele coby się łydki grubsz wydawały:)

Gość zal mi ciebie
debilko

kostka-20, najgrubsze miejsce - 36, kolano- 35. tylko z ete wymiary to tak mniej wiecej, bo z braku metra mierzylam tasiemka o odkladam to na zyklej linijce:)

Gość elisia
Ja zawsze w lecie nabijam sie z takich kobiet,dziewczat ktore chodza w upały w spodniach do tego w szczegolnosci dzinsowych:-) w zimne dni te dziewczyny,kobiety szpanuja swoja figura a wciepłe wstydza sie ubrac spodniczke,sukienke :-) Moja szwagierka non stop w lecie chodzi w sppdniach.Kiedys do niej mowie zeby wreszcie załzoyła spodnice ,bo jej sie cipka zaparzy a ona na to,z ema brzydkie nogi :-) a w spodniach szpan odstawia ze swoja figura :-) Ja mam krzywe nogi i zakąłdam spodnice i to tez takie z rozcieciami,na guziczki i wiedze,ze moje \nogi momo krzywizny:-) podobaja sie :-)

Gość lampucerka
ja mam 175 cm wzrostu i 35 cm w łydce w najszerszym miejscu i wcale nie uwazam , żeby były za chude - są w sam raz

Gość eeeeeeeeeeeeeee
eee.... Słuchajcie, ja mam dość ciałka... Mam 170 cm i ważę uwaga... 82 kg.... i uważam że moje nogi są grube, a teraz je zmierzyłam porównując do waszych rozmiarów i moje wymiary to: - kostka 23 - łydki najgrubsze miejsce 37 - kolano 36 Czyli tylko po 1 cm grubsze od ggiojrtjrgkbr i po ok. 2 cm grubsze od autorki topiku, a ja też mam długie nogi (po mnie w ogole nie widać kg, wyglądam na jakieś 65 kg) Jestem w szoku. Czyli ja wcale nie mam takich grubych nóg. :O Na marginesie - zazdroszczę też dziewczynom w spódniczkach. Gdy byłam szczuplejsza, kochałam sukienki mini.

Gość chude łydkii
elvie a mierzylas na stojąco czy na siedząco?:)

Gość chude łydkii
bo jak na siedzaco to zle bo na siedz\aco zawsze wychodzą wieksze wymiary:)

Gość dziewczyny ten temat
się do Monty Phytona nadaje, ale wy to na poważnie piszecie? Przyznajcie się.

i wiem z pierwszego źródla ze faceci uwielbiaja dziewczyny w spodnicach. sam fakt noszenia spodnicy jest dla nich wazniejszy niz ksztalt czy grubosc nog. Bylam swiadkiem jak sie zbijali ze zbyt grubych dziewczyn w miniowach.

Gość ggiojrtjrgkbr
eeeeeeeeeeeeeeeeeee to jeszcze Cię pocieszę bo ja mam 53 kg ;-)

na siedzaco. ale to juz sama odejmij te kilka cm bo jestem teraz w pracy i mierzylam tak troche po kryjomu

na siedzaco. ale to juz sama odejmij te kilka cm bo jestem teraz w pracy i mierzylam tak troche po kryjomu

Gość eviee twoja wypowiedź nie ma
sensu za bardzo:(

na siedzaco. ale to juz sama odejmij te kilka cm bo jestem teraz w pracy i mierzylam tak troche po kryjomu :)

na siedzaco. ale to juz sama odejmij te kilka cm bo jestem teraz w pracy i mierzylam tak troche po kryjomu :)

Gość biskopcik
te Twoje łydki to wcale takie chude nie sa, normalne, ja mam wezsze o 1 cm w kostce i o 1 cm w najszerszym miejscu a w kolanie tyle co ty. normalne lydki,po prostu szczuple i zgrabne.

Gość elvieee twoja wypowiedź o
spódniczkach nie ma sensu za bardzo:(

chodzilo mi o to ze kolesie nie maja nic przeciwko szczuplym nogom w spodnicach

Gość elvieee twoja wypowiedź o
ale przeciwko grubym mają. To spoko:(

mam na mysli takie laski, ktore chyba nie maja kompleksow, nosza rzeczy w ktorych wygladaja niekorzystnie, wrecz oblesnie. napewno wiecie o co mi chodzi, (troche nie na temat ale np zbyt obcisle spodnie i tluszcz wylewajacy sie po bokach). Uwazam ze powinno sie podkreslac swoje zalety a mankamenty dyskretnie ukrywac. wiec przy grubszych (i mam na mysli takie znacznie grubsze) nogach mini nie wskazana ale spodnica za kolanko jak najbardziej.

Gość UUUUUUUU ZNOWU SIĘ
ZACZYNA:O

Gość Specyficznaa
Skończeni idioci.! Zamiast pomóc dziewczynie to jeszcze ją dołujecie.! Wiesz co ja słyszałam, że dobrym sposobem jest stawanie na palcach powtarzając to 20 - 25 razy. ;) Jak zrobi się ciepło to warto będzie pobiegać chociaż wieczorami i no jazda na rowerze napewno coś pomoże. ;) Mam ten sam problem i na wakacje muszę się wziąć za siebie. ;] Życzę Ci powodzenia w drodze do szczęścia. ;**

az sie z ciekawosci wymierzylam kolano - 35 lydka 33 udo ok 50 Mam 163 i 49 kg, wiec jestem w sam raz, a swoje nogi uwielbiam i uważam za swój wieeeeeelki atut i Bron Boże nie są za chude!!:D Sa akurat!

Gość DARIUNIAJ
Ja tez mam ten sam problem mam za chude nogi i sie ich wstydze moje wymiary to : kostka:20 łydka najszersze miejsce 30 udo: 48

Gość mita
ja mam 39 w łydce i to tragedia