Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virgin-------

dziewica

Polecane posty

Gość virgin-------

jestem dziewica, chociaz mam prawie 19 lat. Od dluzszego czasu spotykam sie z pewnym chlopakiem, i boje sie co sobie o mnie pomysli jak dowie sie prawdy. Czy to takie dziwne w moim wieku? Czy to juz codziennosc ze dzisiaj nawet 14 latki uprawiaja sex?

moim.zdaniem.swiadczy.to.o.tym.ze.jestes.wartosciowa.dziewczyna:) to.raczej.nie.zdziwi.faceta.ale.ucieszy:)

Gość zboczona starucha
Nie obraź się ale to co napisałaś brzmi strasznie dziecinnie. Chyba jeszcze nie dojrzałaś do seksu więc się wstrzymaj, niezależnie od wieku.

Gość virgin-------
a mnie sie wydaje ze jestescie strasznie powierzchowni. Jak tak patrze co niektorzy pisza to az zal ze po jednym zdaniu sa wstanie ludzi ocenic. Zacznijcie od siebie.

Gość zboczona starucha
A dziwisz się? Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś? Co to za wstyd być dziewicą? I po drugie- że inne już wcześniej zaczynają to Ty też musisz? Nie masz swojego zdania? Naprawdę nie chciałam Cię obrażać, ale zastanów się nad tym.

Gość virgin-------
to ty mnie nie zrozumialas. Ja nie napisalam ze mnie sie spieszy, bo inni to robia. Napisalam ze boje sie reakcji mojego chlopaka, co sobie o mnie pomysli, bo dzisiaj codziennoscia jest ze 14-latki sex uprawiaja. Zanim napiszesz -pomysl!

Gość zboczona starucha
Przepraszam- pospieszyłam z oceną. A co do chłopaka to myślę że jak najprędzej powinnaś mu powiedzieć prawdę i nie traktuj tego jako coś wstydliwego a raczej powód do dumy.

Gość ssie pytam ja
poza tym, nie jest codziennościa, że 14-latki uprawiaja sex. Nie demonizujmy i nie popadajmy w extrema. :O

Gość malenkaaaaaaa
ja tez mam prawie 19 lat i jestem dziewica powiedzialm to mojemu chlopakowi praktycznie od arzu... i zceka na mnie rok i zyjemy.. matura jest teraz najwaznijesza, ale po maturce.... :D oj bedzie sie dzialo :) i wiem ze chce to z NIM zrobic bo go kocham on mnie kocha mam nadzieje bedziemy razem, a nawet jesli by sie zdazrylo ze nie jest nam pisane byc razem to nie bede tego zalowac ze zrobilam to majac 19 lat, bo lcham tego czlowieka nad zycie!!! a w dziwictwie jest chyba najwazniejsze to zeby to zrobic z milosci a nie z doskoku, jesli cie kocha to zrozumie wszystko i bedzie szanowal i poczeka tyle ile bedziesz chciala, no. sie rozpisalam :)

Gość zgadzam sie srmr
do MALENKIEJ : sluchaj ja tez mam taka sama sytuacje wiek sie zgadza wszystko sie zgadza tylko partner inny hehehe i mam taka sama sytuacje chlopak poczeka wie cto chyba swiadczy dobrze

Gość a my tez mamy mature
i czekamy a jestesmy razem juz 15 miesiecy... Nie chcialam miec innych powodow do zmartwien jak matura... Nie chcialam sie stresowac w oczekiwaniu na okres...

Gość zgadzam sie srmr
ta matura to komplikuje wszystko co nie;p;p;p?

Gość malenkaaaaaaa
ehhh szkoda gadac :/ ale wolalam poczekac i po maturze, glowa spokojniejsza i i w razie nie daj Boze zcegos tez juz lepiej po maturce byc :) jakich zabezpiezen bedziecie uzywac na pierwszy raz?? ja planuje tabletki + prezerwatywa.. wiem chore ale nic nie poradze ze sie cholernie boje wpadki..