Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza80

gdzie kupujecie ubranka?? korzystacie z internetu??

Polecane posty

Gość Mama czwóreczki
Ja mam 4 dzieci i wszystkie obkupuję na posezonówkach w H&M, Cubusie, KappAhlu i Mothercare. Czasami złapię coś w C&A i Cool Club w Smyku lub w Zarze. Jeśli coś nie jest na promocji a bardzo mi się podoba i się na to nakręcę, to płacę regularną cenę. Buty kupuję w H&M, choć dzieci głównie biegają w Crocsach (przez prawie 3/4 roku).

Gość Mama czwóreczki
Jeśli chodzi o kupowanie odzieży to muszę powiedzieć, że nie korzystam z netu wcale. Przez internet kupuję natomiast większe akcesoria, typu wózki, drobne sprzęty AGD (oczywiście po uprzednim obejrzeniu na jakiejś istniejącej ekspozycji), zakupy spożywcze i czasami rzeczy apteczne. Chyba najczęściej to jednak jedzenie, kosmetyki i chemię gosp. z delikatesów on-line. Do ciuchów kupowanych przez internet jakoś nie mam zaufania, bo wolę jednak wszystkiego dotknąć i zobaczyć "na żywo" jak co wygląda, bo jak wiecie, zdjęcie nieraz nijak się ma do faktycznego wyglądu rzeczy.

Gość Ja w sumie podobnie
do mamy czwóreczki. Ubranka wolę kupować w normalnych sklepach, ale większe rzeczy to już inna sprawa. :) Ostatnio przez internet kupiłam fajną spacerówkę parasolkę Silvercross Fizz.

Gość w sklepie
i duzo Mała dostaje..ma 6 miechow....kupuje nie duzo...bo szybko rosnie:)

Gość zos_zos8
JA bardzo chesto kupuje tutaj www.babymama.pl Bardzo duzy wybór i co wazne sa w tym sklepie takie rzeczy - nowości ,których prózno szukac gdzie inndziej.

Gość więęęęęęęęęęęęęc

Gość W HM I CUBUSIE I KAPPAHLU
MIESZKAŁAM DŁUGO W ROTTERDAMIE TO KUPOWAŁAM PODOBNIE JAK MAMA MAŁEGO DANIELKA W H&M ONLINE I PODOBNIE W HEMIE, CZASEM JESZCZE W PRENATALU (...NIE WSPOMINAJĄC JUŻ NAWET O ALBERCIE HEIJNIE, ETOSIE I GALLU) :P TERAZ MIESZKAM CHWILOWO W WARSZAWIE TO KUPUJE NORMALNIE W SKLEPACH KTÓRE WYMIENIŁAM W TEMACIE, CZASAMI JESZCZE W NEXCIE I RZADZIEJ W MOTHERCARE, MARKS&SPENCER, COOL CLUB W SMYKU I C&A MUSZĘ POWIEDZIE, ŻE STRASZNIE MI TU BRAKUJE TAKICH SKLEPÓW ONLINE TYPU H&M ITP. JAKIE BYŁY W HOLANDII, BO TO WIELKA WYGODA MIESZKAŁAM TEŻ PRZEZ JAKIŚ CZAS W KOPENHADZE (JESZCZE BEZ RODZINY) I TAM TO JUŻ W OGÓLE BYŁ 'PARADAJS' :D NIE TYLKO H&M BYŁ ONLINE, ALE I KAPPAHL, VERO MODA, ONLY, JACK&JONES, A NAWET IKEA! :D (A ALLEGRO SZCZERZE NIE CIERPIĘ! WSZYSTKIE, ZAZWYCZAJ TANIE RZECZY Z POPULARNYCH SIECIÓWEK SPRZEDAWANE SĄ TAM W KOSMICZNYCH CENACH... JEDYNIE NIEKTÓRE UŻYWANE RZECZY SĄ TANIE, ALE NIE KAŻDY PRZECIEŻ MA OCHOTĘ NA TAKIE.)

Gość honorata0
Dosyc czesto kupuje w necie - ale to dlatego ze zwykle znajduje w nich rzeczy ,których nie moge odnalezc w normalnych sklepach ja tez jak poprzedniczka ostatnio sporo rzeczy zakupiłam w sklepie babymama.pl

ale w tym skalepie internetowym babymama ceny! Matko! Zwyklt t-shirt kosztuje 70zl. Chyba calkiem powariowali!!! Smiech na sali jak czytam , ze ktos tam kupuje. Ale podejrzewam , ze jest to reklama. :)

Sądzę, że kupując ubranka dla dzieci w sklepach internetowych wcale tak bardzo nie ryzykujemy. Możemy nawet zyskać, jeśli trafimy na fajną stronkę / sklep, który oferuje ubranka w konkurencyjnych cenach :) Warto czasem trochę dłużej poszperać w internecie - ja tak właśnie zrobiłam i znalazłam chociażby uasi.pl. Są tam ubranka dla dzieci, bielizna damska i męska, zabawki...

Gość truskawkowapolewa
Moja przyjaciółka ma malutkie dziecko i nie ma czasu chodzić po sklepach, dlatego też często robi zakupy przez internet, ponieważ jest to o wiele wygodniejsze. To właśnie od niej dowiedziałam się, że 26 kwietnia startuje w wersji Beta platforma social selling kupuje.to dzięki której zakupy będą jeszcze szybsze i jeszcze bardziej bezpieczne.

ja dla dzieci kupuje bieliznę i koszulki na kay4u.pl przy okazji też dla siebie i męża jakość świetna :)