Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniaMisa

Miłość na pograniczu Cierpienia?

Polecane posty

Gość MoniaMisa

Jestem nowa. Mam problem polega on na tym,ze nie wiem co mam robic. Moja przyjaciółka ma kuzyna Kamila. Wiele razy mi o nim opowiadała w moich oczach były wspamiałym facetem. W końcu przyszedł dzien w którym miałam go poznac. Był deszczowy letni wieczor. Poszlismy na spacer. Cos miedzy nami sie rodziło. Przyjechał na krotki czas,ale mimo tego pokochałam go. Nic nas nie łaczyło. W dzien jego wyjazdu strasznie płakałam i chciałam zeby zostało juz tu na zawsze.... obiecał ze wroci. Dzwonił Do mnie co Tydzien,pisalismy listy. Po 5 miesiącach zawitał na Swieta i Sylwestra było wspaniale. Potem znow wyjechał. Zaczeło brakowac mi sił i sie roztalismy stwierdziłam ze nie jestem na tyle cierpliwa zeby tu na niego czekac. W tym czasie jak z nim nie byłam poznałam Krzyska ale wiem ze bylam z nim tylko po to aby zaspokoic swoja samotnosc. Wiem ze go zraniłam, dlatego nie chciałam tego dłuzej ciągnąc. W czasie jak nie byłam z Kamilem ciagle go kochałam i nie potrafiłam tego zmienic do dnia dzisiejszego tak jest. Nie dawno napisałam mu ze o nim zapomiałam i juz go nie kocham. Ale wiedziałam ze popełniłam bład dlatego cofnełam to wytłumaczyłam ze wcale tak nie jest ze nadal go kocham mam szanse byc szczesliwa z wspaniałym facetem ale nie chce go rani bo ciagle Kamila mam w sercu. Z tego co wiem.Kamil ciagle o mnie mysli. Pomozcie Mi ! Co mam zrobic czy jest szans na to ze znoe bedziemy razem??

Gość Ja mysle
ze ma to jakies szanse, ale oboje musicie tego chciec. Jesli bedziecie sie nawzajem zaniedbywac to wielka kicha, milosc trzeba pielęgnowac!:) Pozdrawiam :)

Gość MoniaMisa
Proszę o pomoc. Moge na was liczyc? :(:(:(