Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silisiesia

moim marzeniem jest bycie....

Polecane posty

Gość Silisiesia

bezpłdoną !!!!!!!!!!!! Zazdroszczę wszystkim bezplodnym bo ja nie chce mieć dzieci

Gość spirala
cię ratuje

Skoro nie chcesz, to nie miej. Dziwię się tylko, że piszesz tu o tym.

Gość Silisiesia
piszę bo szukam osób mnie podobnych - których jedynym celem nie jest rozmnożenie sie

Gość spirala kosztuje 400 pln
moja dziewczyna ostatnio zakładała :P A po 3 ;latach trzeba zkaładać nową :P

Gość spirala
ja już drugu raz zakładałam, spirala 90 pln na 5 lat, założyłam w przychodni:)

Gość Silisiesia
ja nie mówię ze Twoje marzenia są glupie więc z całym szacunkiem nie oceniaj moich.

Gość iy
ja tam zawsze mówię; Uwazaj o czym marzysz bo ci sie może spełnic... Droga Koleżanka Silesia nie ma pojęcia o czym mówi.....

Glupia jestes i nie wiesz co mowisz Podejrzewam ze nie masz wiecej niz 20 lat. Jeszcze ci sie odmieni. Ale zeby to od razu marzenie mialo byc? Nie masz lepszych fantazji?

Gość Silisiesia
jestes w takim razie osobą nieco odczłowieczoną ale cóz - współczuję CI. Mam nadzieję ze moje marzenie się spełni i tyle!!! nie każdy musi być materialistą i marzyć o rzeczach takich jak pieniądze, samochód - to by bylo dla Was normalne prawda??

Gość Silisiesia
1. nie lubię i nie chcę mieć dzieci 2. nigdy nie chciałabym być w ciąży i być taaaaaka gruba i męczyć się 3. nigdy nie urodzilabym - boję się bólu i wolałabym się chyba zastrzelić nic narazić na mega ból jedno z najczulszych miejsc w ciele kobiety. Boli mnie jak przetnę sobie palca nożem a co dopiero takie coś 4. mam chyba prawo wyboru i nie jestem chyba skazana na rozmnażanie sie

chyba lepsza jest kobieta ktora nie chce dzieci, nie nadaje sie na matke i nie widzi siebie w tej roli niz taka ktora nie umie stworzyc dziecku kochajacej rodziny i posiada je \"na sztuke\" bo tak wypada. jej zycie nie chce miec dzieci to nikt jej nie zmusi ani nie przekona

Gość spirala za 90złotych na 5 lat
????? :-o Idąc prywatnie do dobrego ginekologa masz pewnośc że zakłada ci spiralę dobrej markowej firmy, ta spirala jest skuteczna przez 3 lata........ a ty mi piszesz że w przychodni za 90 złotych masz spirale na 5 lat? :-o

Gość iy
silisiesa, wspólczuje jak bedziesz miala 50 lat... a tutaj nikogo kto by cię odwiedził na stare lata... Poza tym macierzyństwo to jedna z nielicznych rzeczy dla kótrych warto zyc.. Ale jeśli ty się chcesz ograniczać do beznamietnego rżnięcia, to cóz... Powodzenia. Zawsze sie możesz podwiązać, i rżnąć do upadłego.... powodzenia.

Gość Silisiesia
uuuuu widzę że tyych z tych moralizatorów dla ktorych kazdy stosunek powinien zakończyć się poczęciem

Gość spirala
Multiload CU na 5 lat, kupuję w aptece, koszt 90 zł, zakładam w przychodni za darmo + USG. W prywatnym gabinecie ten san ginekolog za to samo wziął by 250 zł. Po co mam płacić?

Gość spirala
a ty myślisz, że prywatnie to lepiej założy???:O

Gość eeeep
Wydaje mi sie ze jest pewna subtelna roznica miedzy "nie chciec" a "nie moc"... Szkoda ze zalozycielka topicu sie o niej nie przekona ...

Gość Silisiesia
zawsze ale to zawsze...biore z dupy do ust :classic_cool:

Gość Silisiesia
widzę że zaczynają się podszywy. Nie chcę mieć dzieci i chciałabym nie móc ich mieć na rzecz np. jakies kobiety która chce a nie może. Chętnie oddałabym swą płodność kobiecie nadającej się na matkę i pragnącej dziecka. Jaki ten świat głupi ze Ci co nie lubiąi nie chcą mieć dzieci mają 100% płodności a cI co ich pragną nie mogą ich mieć

Gość blondynki sa piekne
mila Silisiesia moja zona jest nieplodna, gdyby nie moje, nasze dzieci z pierwszego malzenstwa nie byloby tak przyjemnie.

Wlasnie o to chodzi.. autorka tego topiku marzy o bezplodnosci po to aby seks nie niosl za soba ryzyka ciazy. Ale na to moja droga sa sposoby... i zaden polityk tego nie zmieni Nikt nie mysli cie przekonywac ze macierzynstwo jest cudowne.. ze nie ma blizszej duszy niz dziecko... To twoja sprawa... Jak pisalam musisz byc mloda i sama wiesz co dla ciebie najlepsze ale nie zarzekaj sie bo jeszcze ci sie odmieni.. Nie powiesz mi chyba ze twoj swiatopoglad nie zmienil sie nic a nic w ciagu ostatnich 10 lat? A co bedzie za nastepne 10 lat? Dlatego lepiej marzyc o Mr.McDreamy... :) Hot and Steamy :D

Gość blondynki sa piekne
taki ten swiat glupi Nieplone krolewny i bardzo plodne prostytutki.

Gość eeeep
Sili-costam zmieni zdanie jak sie pojawi wlasciwy obiekt ... Bedzie mu rodzic co roku po maluchu ... :)

Gość Silisiesia
blondynki sa piekne Widzisz drogi przyjacielu, staram się uprawiać najczęściej anal seks, uważam że jest to w jakimś stopniu zabezpieczenie przed ciążą.

Gość Silisiesia
spadaj podszywaczu

Gość Silisiesia.
obciąg też nie jest mi obcy :classic_cool: