Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochaniutka82

czy wy też tak macie??

Polecane posty

Gość kochaniutka82

zauważylam ze na filmach zdjęciach i tego typu rzeczach podniecają mnie nagie kobiety a nie faceci szczególnie piersi odstajace sudki i posladki.nie jestem lezbijką bo pewnie tu zaraz ktoś z takim tekstem wyskoczy mam faceta i uwielbie sie z nim kochac...czy to normalne z tymi gołymi babkami??

Gość hder
moze jestes bi

spoko kochaniutka82, nie masz co panikowć. wydaje mi się że dużo osób tak ma. szczerze to ja też czasami się na tym łapię a nawet moim marzeniem byłby sex z kobietką.. może jakiś trójkącik.

Gość kochaniutka82
nie jestem normalnie kobiety mnie nie podniecają tylko jak widze jakąś kołą laskę na filmie to wtedy...pytałam czy wy macie tak samo a nie chciałam żeby mi sie tu jakaś pani od polaka wypowiadała każdy się może pomylić polonistko

Gość hder
biseksualizm wystepuje.

Gość kochaniutka82
no to ja takich marzeń bie mam ...ale sam ten fakt że mnie to podnieca wydaje mi sie dziwny

Gość kochaniutka82
noto tym bardziej nie powinnaś się wypowiadać..ale dobra!czy ktoś może odpowiedzieć na moje pytanie??

Gość o_na
ja też tak mam. Bardziej zwracam uwagę na kobiety niz na mężczyzn na ulicy. Jednak nie chciałabym kochać się z kobietą ani nic takiego. Lubię patrzyć na kobiece piersi nogi czy pośladki.

Gość kochaniutka82
precz podszywaczu!!!bawi cie takie dokuczanie??ciesze sie że nie jestem sama w takich odczuciach