Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie małe pytanie

Spray do ciała z avonu

Polecane posty

Gość takie małe pytanie

Mam ochotę na jakiś spray do ciała z avonu, tylko się nie mogę zdecydować:P Jeśli któraś z Was używa jakiegoś zapachu to prosiłabym o radę:) wanilia i mleczko sojowe kokos i papaja czereśnia i gałka muszkatałowa miód i cytryna cukier i orzech włoski lawenda i rumianek z tego co pamiętam to takie zapachy mają w ofercie, proszę o jakieś rady czy to pachnie czy raczej śmierdzi itp:)

Gość ............................34
cukier i orzech włoski mam taki ładny zapach jak się go wetrze w skóre a jak powąchasz to taki sobie z butelki pozdro :)

Gość takie małe pytanie
jeszcze ktoś ma taki balsam/spray (te same nuty zapachowe:)

Gość ja mam kokos i ladnie pachnie
ale mialam czeresnie i pachanilaa jeszce ladniej.Zreszta zalezy kto co lubi

Gość ja mialam kiedys
zapach wanilia i mleczko sojowe. sliczny zapach. takie ciasteczko:) i bardzo spodobalo sie mojemu facetowi hehe i ostatnio sam mi kupil perfum o zapachu wanilii:)

Gość fgthjgnj
moim najpiekniejszy jest kokosowy... jak nim sie cala popsikam to moj chlopak mowi ze pachne guma turbo.... zapach dosc dlugo pachnie szczegolnie gdy stosuje sioe go z balsamem.... na poczatku myslal ze to moj plyn do higieny intymnej bo przesiakal mi zapach nawet majteczki.... hehe ale odrazu mowie ze jest to oparte na spirytusie.... wiec moze wysuszac

te spraye w ogole ladnie pachna, wiec zalezy jaki Ty zapach konkretnie lubisz ale ja najbardziej polubilam serie waniliowa. Najlepiej uzyc na poczatku balsamu a potem spryskac cialko jak juz sie balsam wchlonie, wtedy rzeczywiscie dlugo sie utrzymuje zapach.