Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letmiin

chyba rzuce studia

Polecane posty

Gość letmiin

czuje ze i tak nie znajde po nich pracy poza tym sa beznadziejne ludzie sa okropni - same kujony i nadziane panienki z dobrych domow a ja biedna dziewczyna z prowincji z nieplnej rodziny:(

Gość ona z portalu
nie rzucaj :) Dasz rade, wierze ze nie jest latwo, ale poradzisz sobie. Po co masz kiedys zalowac, ze je rzucilas

Gość a na jakim jesteś
kierunku?

Gość letmiin
desko pomysl zanim cos napiszesz ja nie chce ich rzucac zeby w domu siedziec- chce isc do pracy po prostu studiuje politologie

Gość no nie dobra dobra
to fakt ze po politologii ciezko jest o prace,a nie mozesz przeniesc sie na zaoczne i pracowac?

Gość eeeeeeeeeeeee/
jaki zasiłek? Chyba ci się państwa pomyliły...

a który to rok ? jak juz troche przebrnelas to chyba warto skonczyc... dasz rade

Gość letmiin
drugi rok... chodzi o to, ze ostatnio nic mi sie nie wiedzie:( serio brak mi checi do zycia, nie widze perspektyw, szans na leposze jutro nie wiem czy to depresja czy co ale ciagle mi smutno, plakac mi sie chce jak pomysle ze nic lepszego juz mnie nie spotka nie mam faceta, kolezanki zajete, nawet nie mam z kim wyjsc na piwo:( a na studiach jedyna bliska mi osoba, jest w innej grupie i tez kontakt tracimy a tak to strasznie wyalienowana jestem, bo kiedy inni chodzili na imprezki ja musialam gnac do pracy:( do dupy z tym wszystkim:( a jak pomysle, jak sobie porownam czasy studiow z czasami z ogolniaka to ryczec mi sie chce, wtedy bylo inaczej, co tydzien impreza, facet .......

letmiin jeżeli Cię męczą te studia to je rzuć lepiej teraz to zmienić niż później... wiem, że czasami warto podjąć taką decyzję i zacząć coś innego od nowa... powodzenia życzę:)