Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yupula

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość Yupula

Zerwalam z Markiem 2 miesiace temu bo wydawalo mi sie ze go nie kocham. Mamy zero kontaktu a ja od jakiegos czasu ciagle o nim mysle...co to oznacza? co robic?

Gość eeeeeeeeeeeee/
szukać innego faceta

Gość Yupula
nie chce miec faceta...jak zrywalam z M. to chcialam byc wolna, sama. Tego mi brakowalo w naszym zwiazku, czulam sie ograniczona. A teraz tesknie za nim....

My nie wiemy co ty czujesz. przywiazanie, milosc, nic . takie masz opcje:D:)

Gość Yupula
na pewno nie nic ;) przywiazanie raczej tez nie, chyba ze wlasnie pomieszane z miloscia...

człowiek to jest takie dziwne stworzenie, które przeważnie sie buntuje przeciwko wszystkiemu i twierdzi, ze wszystko go ogranicza ( np związek), ale tak na prawdę człowiek jest stworzony do życia w parach i nawet Ci, kótrzy twierdzą, że zawsze będą sami i że tak im będzie lepiej, szyciej albo wolniej, ale rezygnują z takich postanowień :) nie można żyć samemu - więc zdecyduj czy chcesz wrócić do byłego czy szukać nowego :D no ewentualnie pobyć sama i czekać na rozwój wydarzen ;]

Gość Meridianka
no ale skad sie biora takie watpliwosci? bo rozumiem ze ktos moze je miec bo nie kocha ale jesli p[otem nagle mysli ze kocha? no to co to znaczy?