Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teddy Hen

Rzucilem dziewczyne

Polecane posty

Gość Teddy Hen

Mam 18 lat. Bylem z Asia 5 miesiecy. Ale od poczatku nie czulem sie dojrzaly do zwaizku. Nie to ze chcialem flirtowac z innymi tylko ze w ogole nie chcialem miec dziewczyny. Ta odpowiedzialnosc mi ciazyla. Zerwalem wiec z nia. Minelo pol roku a ja wiem ze zrobilem blad :( ze przestraszylem sie powazniejszego uczucia a teraz mi tego brakuje :(

Gość no chłopcze jesteś
maniakiem. czy ty aby wiesz czego chcesz?

Gość oj chlopie
szkoda ze tak pozno sie zorientowales... moze warto sprobowac jeszce raz jesli nadal czujesz cos do tej dziewczyny? :) a moze sie uda i bedzie git :P czasami nie rozumiem chlopakow mam tyle samo lat co ty i nie wiem co jest takiego strasznego w byciu z kims?

Gość Teddy Hen
no wlasnie nie bardzo :( jak bylem w niej zauroczony to to wszystko bylo latwiejsze... a jak to zeszlo na powazniejsze tory to sie przerazilem...teraz chcialbym to naprawic ale czy sie da?

Gość oj chlopie
pewnie ze sie da :P wszystko zalezy od dziewczyny i od tego co do niej czujesz bo jesli znowu masz zamiar ja "rzucic" to wybacz ale szkoda jej nerwow :)

Gość Teddy Hen
heh a czesto sie dzieje ze ktos pozno uswiadamia sobie ze jednak kocha? chcialbym to odbudowac ale wiem ze to nielatwe i Asia musi mi wybaczyc... wiesz mnie przerazalo to ze przed Asia nie mialem nikogo,kochalem tylko platonicznie. Dopoki bylo zauroczenie bylo ok. Ale jak ono poszlo to sobie pomyslalem ze to moze nie to skoro przy platonicznym uczuciu te motylki tak latwo nie poszly...a pzoa tym jakos mi brakowalo wolnosci...nie chcialem miec innej dziewczyny, nie w tym rzecz, ale potrzebowalem wiecej samotnych chwil a Aske to wkurzalo ze mi mniej na niej zalezy...

Gość Yupula
chyba czasem sie tak dzieje... ja tak mam teraz :(

Gość oj chlopie
uhuhuhuhu :P lec ty szybko do niej co byscie szybciej sie zeszli :) nie smęć bo szkoda zycia bede trzymac kciuki zeby wsio poszlo ołkej :P

Gość Teddy Hen
Dziekuje bardzo :) zadzwonie do niej,spotkamy sie moze tak po kolezensku....nie chce naciskac, zobacze czy ona chce,,,

Gość Teddy Hen
sprobuje :) dzieki za pomocne slowa :D jejku jaki ja bylem glupi kiedys...

Gość oj chlopie
tak tak tak wlasnie zrob :) kurcze ale fajnie zes zmadrzal tylko szkoda ze tak pozno najwyrazniej musiales dojrzec do tego a jaki z tego moral? lepiej pozno niz wcale :P oby tylko asia nie pogonila cie ale patrzac na to moim oczkiem to zgodzi sie na to spotkanie :P

Gość Teddy Hen
mam nadzieje ze sie zgodzi... ona mnie naprawde kochala, ciezko je bylo gdy ja opuscilem... ale boje sie ze juz kogos ma...:( ale ok,pisze do niej teraz :D

Gość oj chlopie
nie zapomnij napisac nam czy sie udalo bo padne z ciekawosci :P

Gość Teddy Hen
powiem powiem :) na razie wyslalem jej smsa

Gość oj chlopie
a moze lepiej zadzwonic? albo nie bo sie przestraszy czy cos :P i jak odpisala??? ale sie wczulam heehehheh :P

kurcze ja bym chciala aby moj Janek zdal sobie sprawe co czuje do mnie naprawde a nie ciagle sie platal ze nie wie czy kocha czy nie... Teddy ja tez trzymam kciuki! jak nie odpisze dzis to zadzwon do niej jutro

Gość Teddy Hen
na razie czekam czy odpisze... a Wasi faceci tez tak zrobili jak ja?

Gość oj chlopie
do mikuni87 ----> wiesz a moze janek tez sie dreczy i siedzi na jakims forum jak nasz bohater:P i wlasnie dostal pare rad zeby powiedzial ci ze cie kocha :D ale by bylo uuuuuuuuuuuu :P

Gość oj chlopie
taaaaaaaaaaaaa :P najpierw trzeba miec faceta :D nie odpisuje bo pewnie nie wie co napisac :) a co zes jej nasmarowal??? prosbe o spotkanie tylko czy jeszce cos???

Gość Teddy Hen
na razie napisalem co u niej slychac i ze pozdrawiam

nie sadze ze Janek siedzi na forum i szuka porad :) rozstalismy sie 1,5 miesiaca temu wiec pewnie na razie nie dotarlo do niego ze teskni o ile w ogole dotrze :)

Gość oj chlopie
to zes zawalil :P ale niby dobrze ale niby zle trzeba bylo dodac cos z glebszych przemyslen w stylu ze brakje ci jej usmiechu glosu... wiesz takie bdety ale maja one moc maja moc one :D:D:D:D

Gość Teddy Hen
heh napsize jej to ale na pcozatek nie chcialem jej nastraszyc

Gość oj chlopie
co to jest 1,5 miesiaca :P zateskni i wroci na bank :D zrozumie co stracil... moze jestes kobieta jego zycia? :) i sie janeczek zorientuje :D

oby tak bylo :) bylam jego pierwsza dziewczyna, na pcozatku bylo super ale potem pojawily sie watpliwosci u niego... tez potrzebowal wiecej wolnosci, chcial byc sam, czul ze nie jest dojrzaly do zwiazku.. zobaczymy jakb edzie

Gość oj chlopie
o to identycznie jak nasz Teddy Hen ( szacuneczek Teddy) :P mowie ze wroci jak bumerang albo bocian na wiosne do swojej zabci :D teraz to juz mnie fantazja poniosla troche ale co tam :P

hehehe :D zobaczymy....on tez jest z tych niewiedzacych czego chca :P

Gość yhyt
Teddy nieladnie...jestes typowym facetem tchorzem, pojawil sie problem a Ty zwiales... moj tez tak zrobil :( rtylko ze jest straszy od Teddego o 4 lata

Gość oj chlopie
chlopy sa dziwne ale co tu kryc my jeszcze dziwniejsze :D normalnie dziwy nad dziwami :P jak tam odpisala nasza asia???