Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koralik255

JAKIE CECHY I JAKI POWINIEN BYĆ FACET IDEALNY?

Polecane posty

Gość Koralik255

Jaki wedlog was powinien byc prawdziwy mezczyzna??Idealny mezczyzna,taki Mr Perfect,czy to czysta scince fiction?:)No moze my tez nie jestesmy idealne ale chociaz sie staramy.Jaki powinien byc ten facet idealny gdybysmy mieli go same stworzyc..Tak obstawilysmy ostatnio z kolezankami jaki powinien byc.No uwazamy ze wierny.Bo tak jakos nie chciałabym zeby moj facet porabial mnie po boku.I pewnie wy tez tego nie chcecie?:) No oczywiscie mily,,bo nie wyobrazam sobie zycia z gburem i tyle... Facet na ktorym mozna polegac>Jesli mowi ze cos zrobi to to robi..Marzenie nie:) oj moze teraz troche bardziej materialistycznie.Powinien miec stala prace.Stala praca to element niezawodnosci,i jest wazna.dla mnie swiadczy o powadze i odpowiedzialnosci.Zadna z nas zapewne nie chcialaby miec takiego"pana Kiepskiego"::)) Oj i olbrzymie poczucie humoru co nie??Co najwazniejsze powinien nam sie podobac..I no przydalo by sie gdyby byl świetny w lozku:)..Kobietki stworzmy takiego faceta idealnego....Dawajcie wszystkie pomysly co mozna by udoskonalic w facetach...:))

Gość Jaaap
Wszystko co wymienilas, ale co dla mnie jest wazne (i niestety nie moge takiego faceta znalezc) zeby mnie rozumial!! Po prostu... I powinien wiedziec kiedy i jak sie zachowac... Nie trawie facetow - wiecznych dzieciakow :/ Poza tym oczywscie inteligentny. A co do tego, ze powinien byc mily, to i owszem, ale zeby nie byly z niego cieple kluchy, bo by mnie mdlilo przy takim mezczyznie :/ Powinien sobie umiec radzic w zyciu, i co najwazniejsze, po prostu mnie KOCHAC!;)

Ja bym chciała kogoś takiego jak Michael z serialu \"My wife and kids\" :D ❤️ :) Idealna mieszanka cech charakteru- szkoda ze nierealne ehh

Gość alicja35
Oj facet idealny ale to tylko bajka.Gdzie takich spotkac/???No gdybym miala go stworzyc to te rzeczy ktore wymienilas sa bardzo wazne..Pozatym dodalabym cierpliwosc,,Ktos odpowiedzialnosci ale znutka szalenstwa,,nie nudny,nie cieple kluchy..

Gość a ja nie lubie
Nie lubie jak facet poznajac mnie przysyla na drugdzi dzien smsa z tekstem typu"anileczku ty moj",,"kochanie ty moje..",,itp. słodkie wierszyki jak to bardzo nas juz kochaja,,albo im sie podobamy..Mdli mnie wtedy bo to sa jeszcze dzieciaki..Prawdziwy facet najpierw poznaje kobiete i wtedy wie czy cos czuje czy nie..a taki chlopak ktory na drugi dzie przysyla ci juz słodki wierszyk moze to robic w stosunku do kazdej poznanej dziewczyny.

Gość reni23
Oj takiego ksiecia spotkac,,ale gdzie oni..wygineli wszyscy albo uciekli z kraju..:))Az zal...Facet to facet powinien byc twardy kiedy trzeba,,i mily i slodki w stosunku do nas:)

Gość Jaaap
A ja nie lubie - w 100% sie z Toba zgadzam...

Gość a ja nie lubie
A ja nie lubie slodkich wyrzelowanych przystojniaczkow,,co to mysla ze kazda moga miec,,lubie ich wyprowadzac z bledu:)Pozatym nie lubie takich ktorych trzeba z raczke prowadzac i pokazywac co mozna a co nie..Dzieci lubie ale takie wyrosniete to duzy problem.Pozatym chyba zwariowalabym z takim wyrosnietym bobasem.Facet silny,twardy,,oczywiscie z uczuciami,,ale nie jakis lalusiowaty mamusi synus:)...Lubie jak facet fajnie sie ubiera i dobrze wyglada ale nie lubie jak ciagle chodzi w marynarce i koszuli jakby wlasnie szedl na jakas wazna uroczystosc..A przegieciem jest juz chlopak przychodzacy w marynarce na ognisko albo grila:))Przesada nie?oj mozna tak wymieniac i wymieniac....Jaaap zgadzam sie z toba wieczni dzieciacy do przedszkola:))

Gość moniskaaa
a co z tym sexem...jak juz stwarzac faceta to niech on bedzie naszym seksualnym niewolnikiem..Do tej pory to oni by chceli zniewolone przez nich:)

idealny facet ; - błyskotliwy , -inteligentny , - zaradny , - zabawny , tylko tyle :)

Gość jolkaa38
Oj taki ktory wie jak nas zadowolic:))))))))))

Gość glazura na niebie
No i z dużym huujem !