Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wercia75

DLACZEGO DZIECI MAJĄ TAK OKLEPANE IMIONA?

Polecane posty

znajoma >>> Twoje imię znaczy \"dziki człowiek\" :D:D:D określa osobę energiczną i zdecydowaną, konsekwentną w postanowieniach, nie znoszącą autorytetów, bo sami lubią nimi być. jak jesteś spod barana to tez Twoja mama lekko nie miała chyba oj nie :D:D:D

dzieki rafinka za fajna stronke :) czy ty jestes tez sylwia bo otworzylo mi sie akurat na Sylwi a ja tak własnie mam na imie..podoba mi sie totem roslinny: tyton..heh dobre (ja jestem producentem tytoniu) pozdrawiam🖐️ p.s udalo mi sie ustawic stopki tak jak chcialam :D

heh :D czasem pozory mylą :) u mnie tam się sprawdza, Pati superrozrabiaka, oni tam piszą: Rodzicom dajemy jedną radę: \" Trzymajcie się!\" A Rafał jest spod Raka, czyli spokojny i rozmarzony i imie Rafał też ma takie tendencje, dlatego mój synek to supergrzeczne dziecko :) hehe doświadczenie uczy :D:D:D

Gość gość
eh ramona to takie piekne imie

Gość Marion555
Mysle, ze nie kazdemu zalezy na oryginalnosci. Tobie tak, wiec masz Ramone, mi nie, wiec bede miala juz niedlugo Jakuba. Tylko ktore imie predzej wysmieja? Ramone czy Jakuba ?

Gość gość
raczej matke jakuba bo jest snobem i chce miec to co wszyscy

Bo chce miec to co wszyscy? Haha. Po prostu bardzo podoba mi sie to imie i idealnie pasuje do nazwiska. Teraz kazdy nazywany jest snobem, bo: a). Daje oklepane imie b). Daje oryginalne imie Niektorym sie nie dogodzi, dlatego najlepiej robic po swojemu i nie ogladac sie na innych. :)

Gość gość
kuba brzmi jak kupa i zydowskie to imie ale ok twoja sprawa

Gość gość
Ja nie rozumiem jak można dać dziecku na imię Kuba, czy Filip jak są to najpopularniejsze imiona ostatnich 10 lat. To skazywanie dziecka na bycie jednym z tłumu. Ni jestem też zwolenniczką imion udziwnionych typu Fabian, Gracjan. Nie można znaleźć jakiegoś złotego środka?

Oryginalne imie nie zapewni czlowiekowi bycia 'kims', tak samo jak popularne imie nie odbiera tej mozliwosci. A jak komus imie Jakub sie kojarzy z kupa to moze niech idzie do psychologa? Na kazde imie mozna wymyslic durne skojarzenie i co z tego? Spory o imiona sa jak klotnie o ulubiony kolor. Wy jestescie patologia, bo lubicie niebieski a ja jestem super ekstra najlepsza, najbogatsza i najmadrzejsza, bo lubie zielony... Leczcie sie baby! I wy jestescie matkami?!

Gość gość
nie jestem matka i co z tego ze brzmi jak kupa no kuzwa ... no brzmi podobnie. gosc 15:29 zgadzam sie z tb