Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertiu

ile zajmie nauka 100 stron ?

Polecane posty

Gość wertiu

na egzamin? material jest raczej prosty i logiczny, nie jakies wzory itp? ile zajmie to?

Gość _-_-_-_
to zalezy jak szybko potrafisz sie uczyc i wchlaniac wiedze. sam powinienes to wiedziec

Gość wertiu
nie wiem.a ile wam zajmuje?

ekhm ja mam 300 stron slajdow (po dwa slajdy na stronę A4) i mam zamiar nauczyć sie tego w 3 dni. A jesli chodzi o ciebie to zalezy co tam masz.. czy bity tekst czcionką times 10 pkt, czy rysunki sa i wykresy czy to jest moze 100 kartek w zeszycie??? przedmiot scisly, czy humanistyczny pamieciowka czy na zrozumienie?tak czy siak najlepiej zacznij sie uczyc juz teraz i zobacz ile sie nauczysz w 4 godziny, a potem oblicz sobie ile ci jeszcze zostalo stron i dodaj odpowiednia ilosc godzin. A potem dodaj jeszcze kilka na powtorzenie wszytskie od poczatku. I już. Zawsze jest poprawka jakby co:-)

Gość wertiu
przedmiot zarzadzanie kadrami, sama nie wiem co to,czy scisly czy nie:) takie o naborze do pracy, motywowaniu itp.raczej na zrozumienie, ale troche pamieciowki. :O

Gość zależy jaka forma zaliczenia
jak test to dużo krócej niż jak opisówka

Gość wertiu
opisowka:O

Gość 2 dni
2 dni

o jezu i tak malo kto sie uczy na egzamin dluzej niz 3 dni (no chyba ze to biochemia , anatomia, czy inne pogrązajace studentow przedmioty). A jakies zarzadzanie kadrami to pewnie ze 2 - 3 dni. Zrob sobie kawę, kup cole, guaranę i się ucz, a nie siedz na kafeterii.Im wczesniej zaczniesz tym wczesniej skonczysz i moze cos powtorzysz:-) Ja tam zawsze ucze sie na ostatnią chwile, czasem zdaje czasem nie:)