Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewuulinaaa **

Jak przyciemcic włosy naturalnym sposobem nie niszczac ich ?

Polecane posty

Gość ewuulinaaa **

Prosze jak ktos zna niech pisze.! kazda rada -mile widziana!

Gość ewuulinaaa **
a mozesz mi dac na to ym.. czekaj jak to sie mowi ? a przepis czyli jak to zrobic byłabym wdzieczna! a czy mogłabym przyciemnic tez jasny blond [wyjasniony przez słonko] ??

Gość ja kiedyś
płukałam naparem z kory dębu kupiłam go w aptece taki zmielony płukałam moze 3razy bo póżniej odechciało mi się

Gość ewuulinaaa **
Ale mogłabym przyciemnic jasny blond ? dziekuje ze ktos sie topikiem zainteresowal :) do ja kiedyś -- dlaczego sie zniecheciłas ? i jak to robiłas ?(płukałas)

Gość ewuulinaaa **
dzieekuje!dziekuje!dziekujee! :* jestess kochana! Ale mogłabym przyciemnic jasny blond ? odpowiesz ?

Gość ewuulinaaa **
ale nie bardzo zrozumiałam tresc tego co napisałas . jak ja mam taki jasny [przez slonce!] blond to co ? robic te płukanki czy nie ? myslisz ze sciemnieją mi na ciemny blond ?

Gość ewuulinaaa **
Ale mi chodzi zeby mi -sciemniały- bo jak mam jasny taki od słonca blond to chciałabym zeby sciemniały na -ciemny blond- chyba nic mi nie wyjdzie z tymi płukankami co ?

Gość ewuulinaaa **
czyli polecasz orzecha ? ale jak jest mocny ,jak mówisz to wole tę kore dębu zeby puzniej nie miec czarnych ,chodzi o to tylko zeby nie miec tych okropnych jasnych! ;]

Gość ryszarda_P
Może henna?

Gość ewuulinaaa **
Ale ja mam JASNY BLOND! [od słonca] powtarzam Wiec niech mi ktos odpowie czy moge tymi sposobami /orzecha,kory itp. przyciemnic moje jasny blond ? prosze o rozumna odpowiedz.