Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Erotoman???

Polecane posty

Gość

Co myslicie o facecie, któremu wszystko kojarzy się z seksem??? Mój mężczyzna na każdym kroku mówi o tym co by ze mna zrobił gdyby.... Widok banana mu się kojarzy z seksem, nawet widząc butelkę zaraz klepie że fajnie by było... Jest zboczony do granic możliwości:-( Zaznaczę, że nie jesteśmy malolatami i nasz związek trwa 1,5 roku:-)

Very gut - myślałem że jestem osamotniony a tu proszę - już jest nas dwóch :classic_cool:

Gość Atak z boku
Problem chyba polega na tym co by zrobił a czy robi? Jeśli nie to erotoman tyle że gawędziarz. :-)

Gość
Wiesz, gdybym pozwoliła to zapewne by robił. Na 100% :-(

Gość
Są czasami takie chwile, że oprócz seksu dodatkowo sam się zaspokaja (przy mnie np.) i na dodatek wymaga żebym to i ja robiła przy nim... :-(

Gość maksymilianna
i jest pewnie owczarkiem :)

Ojej, gdy \"była\" miała okres i nie było seksu, to najpierw ją obmacywałem a później waliłem konia na jej oczach. Czyli Ten wątek to też normalka :-) Jakby to pani posłanka z Samoobrony powiedziała : \"jurny chłop\"

Gość
Hmmm no dzieki za pocieszenie ale są rzeczy które się lubi, wręcz uwielbia robic a są rzeczy do których człowiek nie jest w stanie się przełamać... :-(

Gość
Jak taka fajna była to czemu juz jest była?

długi temat i dotyczył wielu spraw natury charakterologicznej i trzyletniego związku ludzi bardzo niedobranych charakterami. Związku trwającego później tylko dlatego ze jedno nie potrafiło moralnie nic zarzucić drugiej stronie (a tym samym zerwać). Ale sprawy łóżkowe miło wspominam. Moralnie ją szanuje. Rozejście bylo w kulturalnym i uczciwym stylu. Komiec historii ! :-)

Gość Zboczona starucha
To ze mną też tak jest. Ostatnio gdy stwierdziłam że szparagi mają kształt penisów to mój mąż powiedział że jestem niewyżyta i wszystko mi się kojarzy z seksem.

Gość miotełka*
był taki kawał, że dowódca w wojsku pyta jakiegoś szeregowego -z czym Ci sie kojarzy flaga, Kowalski -z seksem, panie poruczniku --z czym ci się kojarzy godlo? -z seksem ... -dlaczego, kowalski? -bo mi się wszystko kojarzy z seksem :p

Gość
Zboczona starucho - też nieźle, ale raczej byś sobie ich nie wsadziła do c...ki, a on to co mu się kojarzy zaraz by próbował robić:-( Ostatnio non stop mnie męczy żeby spróbować bananem, fuj. Pogrzalo go doszczętnie...:-(

Gość Zboczona starucha
no raczej nie, wolę naturalnego peniska ;)

Gość
Ja też wolę, to normalne. Uwielbiam seks, ale nie aż tak perwersyjny jak wymaga ode mnie mój facecik:-)