Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyyy

Krwawienie po pieszczotach palcami....

Polecane posty

Gość pomocyyyyyyyy

prosze o pomoc bo pierwszy raz mi sie cos takiego przytrafiło i nie wiem czy mam sie bac czy to normalne???? nie jestem juz dziewicą od ponad roku...biore tabletki antykoncepcyjne regularnie, to są moje 3 tabletki bo wczesniej miałam problemy, zle sie czułam, czesto plamiłam...teraz czuje sie bardzo dobrze, nie plamie i od ponad 5 miesięcy jest ok. Wczoraj piesciłam sie z moim chłopakiem i po takiej ostzejszej zabawie palcami poleciało mi troche krwi...wystraszyłam sie bo okres mam dostac za tydzien a nic mnie w czasie tych pieszczot nie bolało.Do wieczora mi przeszło bo to było tylko tak troche i juz nie leciało a dzis tez nie mam krwi tylko takie lekko zabrudzone jakby upławy. Błagam powiedzcie mi czy takie cos sie moze przytrafic??? czy którejs sie to przedazyło???? czy mi nic nie bedzie i czy on mi czegos nie zrobił????

Gość pomocyyyyyyyy
zadna z was tak nie miała???

Gość pomocyyyyyyyy
:(

Gość pamietam twoj temat
no cos ci uszkodzil

Gość pomocyyyyyyyy
ale czesto przeciez tak robimi i nigdy mi krew nie leciała:( czy to jest cos powaznego?????? czy to "zagoi sie"???

Gość arkadio_morales
za bardzo zescie sie bawili :) i niczym sie nei martw, mogl Cie zadrapac albo co sw tym stylu, tego raczej sie nie czuje... tylko potem krew sie leje,

Gość arkadio_morales
zagoi sie :) i to sie zdarza, wiem z doswiadczeniea bo tez moja kobieta mila taki problem

Pewnie cię zranił - do zabaw palcami trzeba mieć króciótko na 0 obięte panokcie :D

Gość pomocyyyyyyyy
2 ale krwe tylko wtedy poleciała, wytarłam sie i juz nic nie było a dzis rano miałam tylko takie lekko zabrudzone upławy na paierze i nic mi wiecej nie leci nic mi nie bedzie??????? to teraz mam unikac takich pieszczot??? i jak długo mam uwazac??? kiedy sie moge bezpiecznie kochac zebym sie nie musiała bac ze znów cos poleci???

Gość pomocyyyyyyyy
dzieki za wszystkie wypowiedzi, troszke mnie uspokoiliscie bo ja zaczełam panikowac:( nigdy wczesniej tak mi sie nie stało..

Gość arkadio_morales
jak poleci trochu na drugi dzien to normlane, poczekaj trochu pare dni az sie zagoi, kochac sie mozesz :) sporbuj i teraz ale jak bedzie Cie cos pieklo to przerwij i poczekaj :) bawic sie mozecie tylko uwazajcie :)

Gość pomocyyyyyyyy
czyli to normalne i sie moze przytrafic??? i nie bedzie to miało wpływu na okres??? moja gin mi kiedys mówiła ze jak biore tabletki i mam jakies plamienia to okresu moge nie miec w czasie przerwy...wiec juz sama nie wiem:(

Gość arkadio_morales
tak :) i juz sie nie martw tym i nie musisz panikowac :) i nie ma to wplywu na okres, poprostu za mocno sie bawil... wiec sie nie martw :)

Gość pomocyyyyyyyy
uffffffff dzięki :)

Gość nie wiem czy to normalne
nam zdarza sie to dosc czesto :( nie musimy sie nawet bawic ostro. po prostu czasami po lekko krwawie. jest to bardzo denerwujace i krepujace dla mnie