Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może to już

Moze to już pora

Polecane posty

Gość może to już

Mam pytanie? Jak sądzicie, czy w wieku 18 lat mozna już spotkać tę jedyną miłość?? Ja mam 18 lat. Kocham go bardzo. I wydaje mi się, żę to już jest to.

Gość może to już
to jak to rozpoznać? skąd ja mam wiedzieć?

Można - jak najbardziej. Ja poznałam swoją drugą połówkę gdy mieliśmy po 17 lat. Jesteśmy 30 lat po ślubie i nigdy nie mysleliśmy o wymianie na nowszy model :-) Więc powodzenia w związku życzę i oby udało wam się przetrwać drobne niepowodzenia, bo takowe będą na pewno. Pozdrawiam cieplutko

nie ma na to recpty moj wojek z ciotka sa razem od 6 klasy podstawowki - juz maja dorosle dzieci, nigdy nie mili innych pratnerow zyciowych - oni siebie szybko znalezli

Gość yhy
pewnie ze w wieku 18 lat mozna poznac juz ta druga polowke na reszte zycia...ja tez mia,lam 18 lat jak poznałam mojego męża...i jestesmy juz 4 lata po slubie

Przeważnie takie pierwsze miłości nie trwają długo. Oczywiście są wyjątki, ale ani ja ani nikt z mojego otoczenia nie wytrwał w czymś takim. A swoją pierwszą miłość przeżyłam w wieku 17 lat i też myślałam że to będzie już na całe życie :) Byłam z chłopakiem 2 lata, potem poszliśmy oboje na studia do innych miast i się skończyło. Zresztą uważam, że w wieku nastoletnim ludzie nie wiedzą jeszcze co znaczy prawdziwa miłość, związek, życie. Z wiekiem gdy nabieramy doświadczenia wszystko nabiera innych barw. Ja musiałam przeżyć \"po drodze\" 5 miłości zanim poznałam obecnego narzeczonego. I teraz dopiero wiem, że to jest ta prawdziwa miłość. No ale ja mam już 28 lat i bagaz doświadczeń za sobą.

Gość może to już
na tak... w końcu każdy z nas jest inny...