Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

Nieśmiałość jak się z tego wyleczyć?

Polecane posty

[15.05] 16:34 Atak z boku Może nie od razu leczyć, bo przecież to nie jakaś tam choroba czy ułomność tylko cecha charakteru. Oczywiście nie mam na myśli niczego co jest związane z internetem bo tu każdy pod przykrywką teoretycznej anonimowości kozakuje do woli. Chodzi o zachowania w normalnym życiu. Wydaje mi się że już zbyt wiele osób straciło swoją szansę przez takie zachowanie, może warto im jakoś pomóc. [15.05] 17:54 ona123454 ja przez cale zycie prawie bylam nie smiala ale w koncu sie przlamalam i stwierdzilam ze po co mam byc nie smiala i izolowac sie od innych ludzi .. moze gdybym byla wtedy bardziej smaila spotkaloby mnie iwecej ciekawych przezyc moze poznalabym swietnych znajomych moze bylabym slawną gwiazda lub osobą ktora wszyscy podziwiaja za jej odwage ? kto wie .. stwierdzilam ze nie warto byc nie smailaym bo zmarnuje swe zycie ktore przeciez mam tylko jedno! trzeba szalec na maksa i nie przejmowac sie tym co powiedza inni oraz czerpac z zycia jak najwiecej a bedac niesmialym nic nie osiagniemy!!