Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złapany na gorącym uczynku

moja narzeczona złapała mnie w lóżku z koleżanką.

Polecane posty

Gość złapany na gorącym uczynku

myslałem ze zrobi mi klarcemna awanture a ona tylko z usmiechem powiedziała "Kochanie zapłać pani, a ja skocze do sklepu i zjemy kolacje". Na drugi dzień wyprowadziła sie z domu, zostawiła tylko pierścionek zareczynowy a pod nim karteczke ZAWIODŁEŚ MNIE!!!!!. Od tamtej pory traktuje mnie jak powietrze, nie odbiera telefonu, nie odpisuje na maile. co mam zrobić żeby ją odzyskać?????????????? Bardzo ją kocham, a tamto to był przypadek.

trafiłeś na laskę z charakterkiem. Dobrze ci tak.

Gość heheheheee
brawo dla tej pani a temu panu juz dziekujemy :p ps. tez bym tak zrobila

Gość złąpany na gorącym uczynku
za kazdym razem jak do niej dzwonie odrzuca polączenie a na poczcie ma nagrany tekst piosenki"... i choćbyś upadł na kolana i choćbyś błagał to już nie działa na mnie, żegnaj twoja strata..." jak ja nakłonic zeby chociaz dała mi szanse wyajsnienia sytuacji.

Piszac \"Nikt nie ejst tak glupi\" mialam na mysli oczywiscie autora topiku, a nie jego narzeczona;) Jesli koles po zdradzie dziwi sie dlaczego jego narzeczona oddala mu pierscionek i nie odbiera telefono ani maili to naprawde musi miec IQ grzyba na scianie:D

u mnie jakoś tak podobnie było,tylko tłumaczyl się,ze to pomyłka,a nie przypadek.:ożałuję,ze nie zrobilam tak jak twoja narzeczona.....haha

Gość MłodaKobietka
Wydaje mi sie ze to prowokacja a jak nie to daj sobie siana - Ty z**bałeś ten związek - trzeba było trzymac ptaka w gaciach! beznadzieja

a co tu jest do wyjasniania wedlug Ciebie? wszysto jest jasne, miales fajna laske, zachowala sie z klasa :) żaluj :)

a przepraszam, yyy, bo ja nie rozumiem, :o a co Ty jej chcesz w ogóle wytłumaczyc? troszkę za duzo hipokryzji... jak ona mogła tak strasznie z Tobą postąpic? no nie mam pojecia... chłopie, najzwyczajniej w swiecie zawiodłeś i to na całej linii. weź ty sie postaw na jej miejscu, ze nakryłeś ją jak To robi z twoim najlepszym kumplem... troche empatii, trzeba było wczesniej myślec o konsekwencjach.. ale stało sie:O nie wymagaj teraz od niej nie wiadomo czego... podziwiam Twoją dziewczynbę bo wykazała sie nie lkada klasą jak dla mnie, i jak na taką sytuacje...

Gość ubawiła mnie ta historia
"zeby chociaz dała mi szanse wyajsnienia sytuacji" A co tu wyjaśniać - że tamta pani robiła Ci reanimację? :D :D :D Każdy przeciętnie inteligentny pierwotniak rozumie sytuację i wyjaśniać mu nie trzeba :P No, chyba, że ktoś ma IQ grzyba na ścianie, jak trafnie ktoś zauważył :D

najlepiej dla niej zrobisz jak zostawisz ja w spokoju, jak CI zalezalo na niej to po cholere pieprzyles sie z inna?

Gość prowokacja czy nie
ale jeśli to prawda, to twoja była zachowała się wspaniale :) w przeciwieństwie do ciebie. Chyba trochę za późno na wyjaśnienia? Może trzeba było pomyśleć zanim zaprosiłeś inną do waszego łóżka. Ja póki co mojemy dałam szansę, ale tylko dlatego, że nie został przyłapany, a sam mi o zdradzie powiedział, ale jeśli zrobi to drugi raz, to nie ma szans na cokolwiek między nim, a mną. No i też nie zrobiłam mu awantury, bo nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem ;)

Gość annulinka
Podziwiam ja bo ja na jej miejscu urwałam bym ci jaja przy samej dupie.

Na swoim terenie robic bara-bara, to trzeba byc glupszym od sznurowadla w bucie. Narzeczona miala ze cie kopla w zadek Gdyby wrocila bylaby niestety glupsza od ciebie.

Gość facet....
babka ma klase, a TY , szkoda slow alepiej sie wyszalej, aby innej nie zrobic takiego swinstwa

Gość annulinka
chyba tresc tego co ma nagrane na poczcie dla ciebie mówi samo za siebie. ... i choćbyś upadł na kolana i choćbyś błagał to już nie działa na mnie, żegnaj twoja strata..."

Gość annulinka
a swoją drogą nie chciałabym być na miejscu tej twojej koleżanki. ZAPLAC PANI dobre poczułabym sie jaby mi ktoś w pysk strzelił nawaliłeś podwójnie u narzeczonej i u kochanki.

chyba mniej by mnie bolało gdyby strzeliła mi w pysk, nawymyslała od różnych,wiem ze ona bardzo cierpi i chciałbym ja za to pzreprośić i wyżebrać u niej jeszcze jedną szansę, bo naprawde bardzo ją kocham, troche sie miedzy nami ostatnio nie układało i moja koleżanka bardzom perfidnie to wykorzystała, a pozatym od dłuższego czasu próbowałą nas skłócić. Ja naprawde bardzo kocham moja Misie, i chciałbym jej to jakos zrekompensować, bo z tym co zrobiłem czuje sie podle, ale ona nie chce ze mna rozmawiac.

Gość annulinka
biedne wykozrystane maleństwo.

Gość annulinka
i choćbyś upadł na kolana i choćbyś błagał to już nie działa na mnie, żegnaj twoja strata..."

Gość no coz chlopie
skoro wiedziales ze ta kolezanka chce cie uwiesc to trzeba bylo dac jej do zrozumienia ze nie cie nie intersuje :) twoaj byla narzeczona postapila slusznie zachowala sie super:) a gdybys ty ja zasatal w takiej sytuacji??