Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złapany na gorącym uczynku

moja narzeczona złapała mnie w lóżku z koleżanką.

Polecane posty

Gość koleżanka zdradzonej
wiesz ze nigdy sie nie wtracałam do was i teraz tez nie zamierzam, powiem ci jedno jesli chcesz sie dalej starac, to zycze powodzenia i duzo wytrwałości.Ale na twoim miejscu nie liczyłabym na wiele.

Gość no to jesteś stracony
już jak koleżaneczki o tym wiedzą,to ty nie masz żadnych szans!!!:ojuż one jej nakladą do glowy.Mój facet tez mnie zdradził,ja jestem z tej nielicznej grupy,która wybaczyla.Nie jest to latwe,zapewniam,ale mozliwe.widzę ,ze tutaj wszyscy są bez grzechu i potrafią tak łatwo oceniac i jeździc po autorze topiku jak po łysej kobyle.Gratuluję.....

to prowokacja.......... już kiedyś słyszałam ten tekst \"kochanie zaplac pani......\" i musze przyznac, że ja też zakodowałam go sobie w mojej główce

a pozatym nie wiem czy to ma sens, wiesz ze nawet jesli do ciebie jakims cudem wróci zgnoi cie na maksa, bedzie cie pilnowac jak psa, a kazda twoja kolezanke traktowac jak twoja potencjalną kochanke. A tak szczerze nigdy nie byłeś facetem dla niej.

Gość mmmmmmmmmmm
Koleżanka zdradzonej, mimo, że żal ich obydwojga, to jednak widzę że dobrze się stało. Ten cały Złapany.... nawet przegrać nie umie z honorem. Jeszcze skrzywdziłby dziewczynę...

nie koleżaneczki tylko koleżanka, a właściwie przyjaciółka, wiem bo śka mieszka u mnie, wiec trudno nie wiedziec co sie z nia dzieje, a do głowy nic jej nie bede kładła bo dziewczyna ma skonczone 18lat,swoj rozum, a pozatym wsciekłaby sie ze sie wtracam, jest poprostu cholernie nieustepliwa, ale dzieki temu daleko doszła.

Gość kolezanka zdradzonej
zapewniam ze nie jest to prowokacja, moze i Aska wyczytała gdzies tet tekst,

Gość do autorki..................
jeśli już cytujesz słowa z pewnej książki, warto podać autora. cała ta historia wyrwana jest żywcem z tej książki. biedna dziewczyno wymyśl wreszcie coś swojego :P

wiem ze błądzic jest rzeczą ludzką ale jak sie kocha to do takich rzeczy nie miało prawa dojsc. Fakt Monika uwzieła sie na Kube i od dawna robiła wszystko zeby ich poróżnic i szkoda ze jej sie udało(a poza tym to zwykła k...., lata za każdym fajniejszym facetem).

Gość no to jesteś stracony
buuubuuuuuuubuuuubuuuuu, daliśmy sie nabrać:o

no to jestes...... wcale nie jestem swiety! Wiem, co to znaczy zdradzić, wiem co to znaczy byc zdradzonym i wiem co sie potem przezywa. I \"ryje mu fasole\", bo wiem co zrobil i wiem, ze nie ma sensu starac sie o cokolwiek. Juz nigdy nie bedzie tak jak bylo. Ot i cala prawda. A za swoje czyny kazdy powinien ponosic odpowiedzialnosc. Predzej czy pozniej kazdego czeka kara za zlo.... I nagroda za dobro. Hehehe..... napisalo mi sie jak kaznodziei. ale taka jest prawda. Sam sie tego nauczylem.

to nie jest zaden cytat,

juz ci cos napisałam na ten temat, ale spróbuje dla swietego spokoju, jak mnie aska zjebie to lepiej nie wchodź mi w droge.

Gość źrenicaxs
to nie jest prawdziwa milość,to nie jest żadna milośc:o:o

Gość źrenicaxs
wkurwia mnie ta reklama po prawej,k.mać!:o:o

Gość źrenicaxs
bo jesteś dupkiem,klamcą i grzebierz w cipach innym laskom,swojom laskom:p

Gość źrenicaxs
tak się o nią martwię,ale trzymam się dzieki Monice :)😍

A jak sie moze czuć? po twoim numerze? a egzaminy jak to Aśka zdała na szóstke.Pytasz jabys jej nie znał.

chyba była dziewczynka, a gartulacje mozesz jej wysłać pocztą.Albo spróbuj sam jej pogratulować.

Gość źrenicaxs
kochanie,mój tez miał taka jednorazówkę,a teraz nie ma nic,Dziwka męska!!!!

takie teksty sa njprostsze dla kogoś kto nie jest w mojej sytuacji, najłatwiej jest oceniac. Dlaczego jestem żałosny bo zrozumiałem swój błąd, bo dotarło do mnie ze jestem skonczonym dupkiem, bo staram sie jakos to posklejac.?

Gość Trinity88
ta Monika zadna dziwka nie jest, bo nikogo nie zdradzila. ty za to jestes podwojnym palantem, bo zdradziles i jeszcze obwiniasz o to inna dziewczyne. Chyba nie wlozyla sobie twojego fiuta na sile. A tak w ogole, to pewnie to jst prowokacja.