Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie obłęd

wiecie co mnie

Polecane posty

Gość normalnie obłęd

wkurza??? jak chłopak zawini i jeszcze sam gfocha strzela na to ze ja mam mu cos za złe.....normalnie szlag mnie trafia... :( poszedł na impre wiedział ze na drugi dzien ma sie ze mna spotkac to mi na drugi dzien piszeze nic z tego i przeprasza po raz enty...bo to nie pierwszy raz tak odwala...nie dosc ze sie widzimy tylko na weekendy i to dlatego sie wkurzyłam a on mi focha strzela ehhhhh

Gość normalnie obłęd
ma ktos tak z facetem ???????? bo mnie to juz po mału irytuje chociaz go kocham i to bardzo

probuje cie zdominowac. nie daj sie!! jak mu na to pozwolisz to poczuje sie bezkarny

Gość normalnie obłęd
własnie staram sie i powiedziałąm ze ja sie pierwsza nie odezwe....i on sie odezwał ale i tak mnei to wkurza :(

Gość Medal Of Honor
Jejciu autorko nie jestes sama...tylko że Mój facet nie ma prawa wyjsc na impreze jakąkolwiek beze mnie..Wie o tym doskonale,ja mam tak samo,ale razem ,albo wcale:) Ale Mój równiez strzela fochami na wszystkie stronyświata.... Niewazne czy jego wina czy moja. Takze tacy sa faceci...

Gość Medal Of Honor
albo razem,albo wcale** :):)

Gość normalnie obłęd
BMI mam idealne ha ! :D a co do faceta to za fochy mam go ochote udusisz szczegolnie za te nipotrzebne i bezprzyczynowe :D:D a potem mam ochote sie na niego rzuciac ale nie moge bo jest za daleko :( dzieki ze odpisujecie

Gość znudzony podszywacz
faceci uwielbiają wzbudzac poczucie winy,ja juz powoli przestaję sie na to nabierac,ale bądź czujna :)

Gość normalnie obłęd
oj będę będe...kocham mojego robaczka :*:*:*