Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papotka

To jest nienormalne!

Polecane posty

Gość Papotka

Moj facet a wlasciwie juz byly, mial przede mna laske ktora nie wiedzial czy kochal. Z niepewnosci rzucal ja az 3 razy,ciagle byl niezdecydowany. W koncu dal sobie spokoj. Zaczal krecic ze mna. Bylismy razem 2,5 miesiaca i bylo super. Az w pewnym momencie on oswiadczyl ze...wraca do tamtej bo jednak ja kocha! co ja mam o tym sadzic?

Gość normalnie obłęd
to niest nienormalne...no ale miłosc nie sługa moze na tobie chciał sprawdzic czy tak na prwde mu na tamtej nie zalezy ? ;/

ze kocha tamta \"laske\";) A tak w ogole to sie ciesz,ze odszedl. Nie ma nic gorszego niz niezdecydowana ciota:O

Gość Papotka
no wlasnie...i to jest najgorsze...ze ja bylam tylko zabawka czy sprawdzeniem :( czemu faceci tak czesto nie wiedza czy kochaja czy nie?

Bo niektorzy faceci nie mysla glowa...:O Sa tacy, ktorzy nie potrafia zyc sami ze soba i musza miec ciagle jakas dziewczyne. To jest cos na zasadzie,ze \"biore co jest a jak znajde jakas lepsza to tą rzuce\"

Za miesiac zglosi sie do ciebie, zeby cie poinformowac, ze to jednak ciebie kocha. Najlepiej przygotuj sobie na ta okazje jakies ciezkie buty, z metalowym obiciem, zeby skutecznie kopnac go w dupe 🖐️

Gość prowokacja czy nie
przez 2,5 miesiąca, to chyba się nie zdążył zbytnio toba pobawić ;) Ciesz się,że tak szybko zmienił zdanie, a nie po dwóch latach.

Gość Papotka
wiem ze z jednej strony dobrze bo wcale nie byl taki idealny,nie dbal o mnie...ale cos jeszcze do niego czuje wiec mi porzykro +

Gość Papotka
napisal mi przed chwila ze nigdy mnie nie kcohal,ze przeprasza. Ze probowal ale mu nie wyszlo bo ciagle kochal Dorote :(

Gość a wezze go pocaluj
w dupe!

Gość Papotka
kopne go w dupe ale to co do niego czuje tez jest silne

Gość Papotka
wiecie! dzis mi napisal ze on nie jest pewien czy on chce bysmy byli osobno...ech