Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sabine*

kolczyk w jezyku

Polecane posty

czesc kobietki, mam zamiar sobie zrobic kolczyk w jezyku, podzielcie sie swojimi odczuciami i wskazuwkami, powiedzczie czy bardzo bolalo, co trzeba robic a czego unikac itd pozdrawiam

Gość dawno temu na wakacjach
mam kolczyk juz 7 lat i jestem zadowolona,chociaz na poczatku myslalam, ze nie wytrzymam: przez ok. 1 mies mialam spuchniety jezyk, wiec moglam w zasadzie jesc tylko rzeczy plynne,jogurty itp- nie narzekam-taka dieta sie trafila ;-) musialam plukac jeszcze jakims plynem jame ustna, zeby nie doprowadzic do zakazenia,ale po mies juz bylo dobrze i do dzis nie narzekam:)

Gość Wlad
taaak, na poczatku spuchniety jezyk, a myslalas o kolczykach w innych miejscach np suteczki? albo wargi sromowe?

a mi z kolei praktycznie w ogóle nie spuchnął. Już pierwszego dnia jadłam normalnie. Przekłucie miałam z miejscowym znieczuleniem.

Gość gdgdg
ja nie mialam zadnych problemow z kolczykiem. Nie seplenilam, jezyk spuchl tylko troche i opuchlizna utrzymywala sie tylko jeden dzien. Zagoil sie bez problemu. przez pierwszy tydzien unikalam wszelkich goracych potraw i napojow i oczywiscie plukanie jamy ustnej spejalnym plynem obowiazkowe. Kolczyk nie przeszkadza w niczym :)