Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milajla

Wszystko jest do dupy

Polecane posty

Gość milajla

Ostatnio odnoszę wrażenie, że WSZYSCY ludzie są fałszywi i nikomu nie można zaufać. Czy są jeszcze na tym świecie dobrzy ludzie? Bo ja ich nie spotykam... Niech ktoś mi przywróci wiarę w ludzi, proszę!

Gość ja jestem dobry człowiek

Gość milajla
:(

Też tak czasem myślę, ale trzeba wierzyć w to, że są jednak takie osoby, prawda? Pewnie ktoś Cię bardzo zawiódł, rozczarował....- znam ten ból. Wiem, że trudno uwierzyć, że kiedyś będzie lepiej, ale..będzie, musi. Na świecie są też dobrzy, szczerzy i cudowni ludzie, zapewniam Cię. Trzeba tylko poszukać.. a może nagle pojawi się taka osoba na Twojej drodze ? Główka do góry 🖐️

Gość wrozka honorata
do dupy to ejst papier ewentualnie gazeta:P

Gość tylko szczoteczka jest do zębó
w

Gość milajla
Z_i_e_l_o_n_o_o_k_a- dzięki. Staram się wierzyć. Ale to naprawdę trudne, gdy wszyscy najbliżsi okazują się fałszywi.

Tak, rozumiem. Niestety by coś się zmieniło, musi uplynąć trochę czasu. Z dnia na dzień pewnie twoje podejście do ludzi się teraz nie zmieni. Jednak PAMIĘTAJ: nie można tak uogólniać. Naprawdę, wierz mi, ludzie są różni i niekoniecznie tylko źli. Widać masz pecha do ludzi. Ja ostatnio też tak zwykłam mawiać ;). Mimo to wierzę.....