Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasnewrazenie

DEPILATOR - kto używa?

Polecane posty

Gość wlasnewrazenie

Jakie znacie sposoby na zmniejszenie bólu? Jakich depilatorów używacie?

Gość trini
Czesc kurde ja wlasnie kupilam dzis depilator i jestem w szokuuuuuuuuuuuuuu

Gość kocicaaaaaaaaa
ja mialam depilator brauna z nakladka usmierzajaca bol, choc mnie nie bolalo i tak to odstawilam depilator bo nabawilam sie czerwonych sladow jakby krostki ale pod skora po prostu czerwone plamki teraz uzywam spowrotem maszynki :)

Gość trini
prawie nic mnie nie bolało, myslalam ze bedzie gorzejjjjjjjj :D mezus kupil mi go dzis na imieninki bo sama chcialam firmy braun z nasadkami niby łagodzącymi bol a one tak fajnie drapią ze nie chuc bolu wyrywanego wlosa dziewczyny naprawde polecammmmmmmmmmmmmmm juz mam wydepilowana jedna noge zeszlo mi okolo pol godzinki :D jest gladziutka a przyznam ze mam problem z owlosieniem mamczarne grube i choruje na hirsutyzm

Gość trini
kocicaaaaa taki rózowy masz ?????? ile kosztowal bo moj 98 zł jest zajefajny....... naprawde nie czuc bolu bo jak nawet sie uderzysz w noge to zaraz trzesz to miejsce i to usmieza bol tak samo jest z tym depilatorem te nakladki sa ostre i ja je mocno dociskam do nogi i wtedy nie czuc bolu wogole wiecie co przed chilka weszlam na kafe a tu akurat taki topik

Gość kocicaaaaaaaaa
tak trini mialam taki sam kupilam go za 85 w promocji w realu kiedys ale jzu sie go pozbylam :] musze teraz sie jeszcze opalic zeby choc troche zakryc te czerwone kropki... po prostu mam za delikatne cialo.. no zdarza sie ;P

Gość trini
kocicaaaaaaaaaa>>>>>> ale te kropki powinny zniknac na drugi dzien a ty masz je caly czas ??????? to dziwne ?????

Gość Philips...
z nasadka chłodzącą. Bardzo fajny, nic nie boli, a skora po nim idealnie gladka