Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehihi

bardzo prosze o pomoc w sprawie..

Polecane posty

Gość hehehihi

mam do napisania prace... wygląda to mniej więcej tak: 1.Vincent van Gogh - wewnętrzny plomień 2.Pablo Picasso - drapieżność 3.Henrii Matisse - harmonia i równowaga 4.Francis Bacon - człowiek cierpiący 5.Alberto Giacometti - człowiek samotny Wytłumacz dlaczego artystom przyporządkowano takie okreslenia. Wypowiedź poprzyj przykładami. Patrzylam w necie, ale musialabym czytać cale biografie, a jakoś nigdy mnie nie ciągnęlo do malarstwa...móglby mi ktoś w skrócie napisać, dlaczego tak ich określano?? Reszte sobie dopisze Z góry wielkie dzięki Temat zalożylam także na forum kultura, ale tam chyba nikogo nie ma..:P

Gość ja nie nosze
a moze chociaz przgladniesz w necie fotki ich dziel, to ci sie rozjasni ;) powinnas wtedy wiedziec o co chodzi. Nie wiem jak mozna pisac na temat i nie wiedziec kompletnie nic

Gość hehehihi
no jak np dowiem sie dlaczego on ma ten wewnętrzny plomień, jakie są jego dzieła, tak mniej więcej od czego to zależy...to dalej będe wiedizala...bo ogólnie coś o nich wiem, tylko jakoś nie wiem dlaczego ich tak nazwano... tyle razy już tak pisalam tego typu prace i jakoś sie nauczyciel nie skarżył..:P

Gość hehehihi
i wyszlo na to, że i tak musze czytać te denne biografie... nei żebym cos do nich miala, tylko po prostu nie interesuje mnie malarstwo ale i tak dzięki :D

Gość hihihihih....

Gość hehehihi
tez bym sie pośmiala, ale musze czytac..! :P