Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinka86

Przelizała sie z innym

Polecane posty

Gość paulinka86
bubi-> tak olewal,ze poszedl spac, a mna sie sie nawet nie zainteresowal. A wczesniej prawie nie gadal ze mna. Od jakiegos czasu bylo nieciekawie miedzy nami. Jedno z drugim pogrywalo. Opisalabym wszystko ze szczegolami,ale sie boje,ze ktos znajomy tu trafi i jeszcze jemu linka podesle;) Tlumaczylam mu,ze bylam wsciekla na niego. Ale on stwierdzil,ze nie moze mi juz ufac :(

Gość bubi
Kurde :P zapatrzyłaś się w Scarlett J. w teledysku u Justina?

Gość no nie wiem nie wiem
Moja dobra kolezanka byla przez 3 lata na maxa zakochana w moim kuzynie. Jak zobaczyla go calujacego sie z inna (roznica taka,ze z kolezanka nie chodzil, a z ta nowo 'przelizana' zaczal) odkochala sie. Moze nie tak od razu, ze 2 miesiace to trwalo,ale przeszlo. Twierdzi,ze dostala takiego kopa,ze przeszlo. A wczesniej 3 lata nie mogla go sobie wybic z glowy. Czyli da sie

Gość eee bzdura
Nie da sie. Jak sie naprawde kocha to sie nie da

Gość ------------------
'' but than I spent so many nights just thinking how you did me wrong and I grew strong..'' Da sie..

Gość bleblak
Chyba tez duzo zalezy od postawy osoby, ktora wykrecila taki numer. Jesli staje na glowie zeby odzyskac tego kogos, pokazuje jak jej zalezy, jak zaluje.. jest szansa

Gość hmmm..............
ja bym nie wybaczyla

Gość szczurzyca
a skad wiesz ze bys nie wybaczyla? kochalas kiedys kogos?

Gość hmmm.............
Gdybym kochala to tym bardziej wlasnie.. zrobilby to ktos na kim mi zalezy wiec nie ma przepros

Gość hmmm.............
Gdybym kochala to tym bardziej wlasnie.. zrobilby to ktos na kim mi zalezy wiec nie ma przepros

Gość kwiatek666666
jak mzoecie tak pisac"gimanzjalisci i te ich problemy" moze chca sie wygadac...a to ze dziewczyna nie wie czy przestal kochac czy nie to nawet dobry temt a nie: dziewczyny z brzydkimi cyckami nie powinny wychodzic na dwor czy sow w tym stylu.. to jets dopiero wyobraznia..i watpie czy gimnajzalista to naisal.. co do tematu.mysle ze nie przestal kochac.i ldtargo go to pewnie boli

Gość paulinka86
kwiatek dzieki!:* to rzeczywiscie jest dla mnie problem. Moze znajdzie sie wiecej osob,ktore mialy podobne przygody i bede wiedzieli czy jest sie jeszcze sens ludzic.. wiem,ze bardzo go skrzywdzilam. To,ze uniosl sie honorem jest zrozumiale i oczywiste ale co sie podzialo w jego serduszku to licho wie

Gość licho...........
przestał kochać, mówie ci

Gość oj oj oj oj
Aś nawydupczała kobieto!

Gość oj oj oj oj
Nie ma nikt nic wiecej do dodania na ten temat? Nikt nie mial podobnych doswiadczen? Ludzie piszcie, bo paulinka jest w kropce. Ja tez chetnie poczytam;)

Gość oj oj oj oj
Ja w sumie nie mialem takiej sytuacji. Moja kobieta jest super wierna Kocham ja,ale gdybym zobaczyl malinke na jej szyji pewnie niezle bym sie wkurwil!! Moze nawet odkochal. Nie.. na pewno chcialbym sie odkochac, ale czy by sie udalo, to nie wiem. Pozdrawiam!

Gość jelito
a wybaczyc nie laska? jesli zaluje i jesli powod byl taki jaki byl to nic tylko wybaczyc i zapomniec trza ;)