studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 kiedy zaczynacie sesje?? ile macie egzaminow? no i czy jus sie uczycie? pytam bo ja jestem zalamana...nie wyrobie sie ...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 jus= juz oczywiscie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanillana Napisano Maj 15, 2007 idzzzzzzzzzzzzzzzz mi z sesja juwenalia sa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorko Napisano Maj 15, 2007 :) sesja nie wiem kiedy examow nie wiem ile :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pf Napisano Maj 15, 2007 mi zaczyna sie w czerwcu ale już byłam na 2 przedterminach, jeszcze 3 przede mną i będę miała przyspieszone wakacje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 ech...no sa, ja wlasnie probuje sie wyrobic ze wszystkim zeby miec wolny weekend...nie da sie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość studentka chemii Napisano Maj 15, 2007 tez nie weim ile mam egzaminow ale okolo 4:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 ja sie zabije...nie da sie tego ogarnac wszytskiego w miesiac...niecaly:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ......beznadziejna osoba..... Napisano Maj 15, 2007 o co chodzi z ta sesja? testy z całego roku czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jejku tylko Napisano Maj 15, 2007 tylko 4? u mnie bedzie z 10 chyba ;( :(:(:( cos czuje że prędzej wylece niz zaczęłam te studia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 o jejku tylko--> ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ......beznadziejna osoba..... Napisano Maj 15, 2007 o co co chodzi z tymi sesjami? to sa testy z całego roku czy jak? pisemne / czy (o zgrozo:o) ustne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ładny ptak Napisano Maj 15, 2007 a co studiujesz? też chyba nie ogarnę całego materiału w miesiąć :O mam 4 egzaminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ładny ptak Napisano Maj 15, 2007 sesja - egzamiy z jednego semestru lub też z dwóch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorko Napisano Maj 15, 2007 --> sesja czyli examy z semestru :) albo pisemne albo ustne albo takie i takie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 farme...egzaminy mam 2,ale do tego 4 wielkie kola zaliczeniowe....z matmy i statystki w tym calym syfie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanillana Napisano Maj 15, 2007 wyluzujcie troche. Kazdy szanujacy sie student nie zaczyna nauki przez mega-energetyzujacym doswiadczeniam jakim jest(sa)typowe juwenaliowskie libacje:P ps przynajmniej na mojej polibudzie:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ......beznadziejna osoba..... Napisano Maj 15, 2007 USTNE !!? no nie zartujcie mi mówiono ze na studiach to juz nie pytaja tylko pisemne prace i zalliczenia autorko--> na jakim jestes kierunku :o? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorko Napisano Maj 15, 2007 ja studiuje infe :D i nie tylko czeka mnie sesja i projekty rozne ale tez praca mgr :D musze oddac pierwszy rozdział do konca meisiąca :D PORAŻKA ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ładny ptak Napisano Maj 15, 2007 egzamin w sesji nie musi być tylko z jednego semestru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ładny ptak Napisano Maj 15, 2007 egzamin może być ustny, a i na ćwiczeniach mogą pytać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 pisallam wyzej na farmie jestem... juwenalia fajna rzecz, nie umiem sobie odmowic, ale mam jeden wielki wyrzut sumienia z tego powodu.... ech...wiem jestem beznadziejna,zamiast sie uczyc siedze na kafe i sie zale:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorko Napisano Maj 15, 2007 ......beznadziejna osoba..... --> bez stresu !! A Ty rozumiem jeszcze jestes w LO ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość student fizyki Napisano Maj 15, 2007 vanillana: W Krakowie juz po Juwenaliach :( Nastąpił powrót do szarej rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ......beznadziejna osoba..... Napisano Maj 15, 2007 taa jestem w 1 klasie lo :o i własnie czytam o juwenaliach i przyznaje ze wczesniej o takim czyms nie wiedziałam i sie załamałam po kieego takie imprezy juz mio starczy ze na 18 nastki nikt mnie nie zaprosi :o coraz mniej mi sie to "dorosłe" zycie podoba :o:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 na juwenalia mozna bez zaproszenia isc i to tez jest plus:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorko Napisano Maj 15, 2007 ......beznadziejna osoba..... --> a to chcesz być zaproszona na juwenalia ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ......beznadziejna osoba..... Napisano Maj 15, 2007 ta i bede sie tam krecic jak osierocone dziecko :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorko Napisano Maj 15, 2007 ......beznadziejna osoba..... --> co Ty w ogóle wypisujesz :D na studiach nikt Cie nie zna wiec poznasz nowych ludzi, nowe znajomosci, nowe rzeczy, inne slownictwo :D juz nie ma klasówek tylko kolokwia :D nie ma klas tylko sale :D nie ma przerw tylko okienka :D to juz nie LO tylko wiele lepsze życie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 chyab ze sie studiuje farme i mozna myslec tylko o nauce:O pieprze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach