Dioda30 0 Napisano Maj 15, 2007 Chcialabym czyms zaskoczyc mame:)Nie chce znowu kupowac perfum czy kapci.....Moze cos zaproponujecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 0 Napisano Maj 15, 2007 W tym roku moja mama dostanie kwiatki przyniesione przez gonca, choc tak moge ja zaskoczyc, bo na miejscu niestety nie moge byc;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dioda30 0 Napisano Maj 15, 2007 Fajny pomysl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martussskaaa Napisano Maj 16, 2007 http://www.allegro.pl/item196256021_krem_na_noc_esencja_mlodosci_anew_zegarek_gratis.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem sobie lalalala Napisano Maj 16, 2007 martusssska spadaj juz z tym kazdy topic zasmiecasz !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dioda30 0 Napisano Maj 16, 2007 I co,zadnych pomysłow na prezent? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość auć Napisano Maj 17, 2007 wspólne wyjście na zakupy w poszukiwaniu prezentu, do knajpy/ kawiarni, ew. zamiast zakupów kino lub teatr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryszarda_P Napisano Maj 17, 2007 Moja mama w zeszłym roku dostała ode mnie bukiet doreczony przez pocztę kwiatową - była zachwycona. W tym roku spotkamy się w Dzień Matki, więc dostanie prezent bezposrednio ode mnie - torebkę. Fajnym prezentem są też jakieś ręcznie malowane obrazki - na Allegro tego pełno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winogronka8 3 Napisano Maj 18, 2007 a ja moja mame chce zabrac do kina a potem do kawiarni;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zurawinka 0 Napisano Maj 18, 2007 w zeszlym roku zabralam mamę do kina, w tym planujemy r5azem z moim facetem zabrac nasze mamy na kręgle:) No i po kwiatuszku się mamą oczywiście należy:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dakola Napisano Maj 22, 2007 moją mame rok temu obudziła piosenka o matce juz nie pamietam tytułu i dostała własnorecznie wykonany dyplom,gdzie wypisałam 100 powodów za jakie jej dziękuje i 100 za jakie przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach