Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick25

Czy wiesz że ...

Polecane posty

Gość nick25

Właśnie skończyłem studia i rozpocząłem pracę. Dziś znajomy uzmysłowił mi, że jeżeli będę co miesiąc odkładał przez całąkarierę zawodową 200zł na miesiąc na jakiś fundusz inwestycyjny, który daje zysk 10% w skali roku, to przechodząc na emeryturę za 40 lat będę milionerem! Dokładnie! I Wy też możecie być milionerami, zacznijcie oszczędzać od dziś! Dla niedowiarków, możecie sobie policzyć, że odkładając po 200zł co miesiąc na jakiś fundusz który daje 10% zysku w skali roku, na serio po 40 latach przechdząc na emeryturkę będziecie mieli 1 mln zł !!! Aż strach pomysleć jak w takim razie ZUS nas okrada, przejadają nasze pieniądze :(

Gość Maria Magdalenna
tylko skąd brać 200 zł na miesiąc jak się ledwie koniec z końcem wiąże

Gość wrozka honorata
pekam ze smiechu, zartujesz sobie czy serio wierzysz w te banialuki. Duzy chlop a naiwnosc dziecka

Gość Oconorka
No faktycznie zgadza się, sprawdziłam w excelu i wychodzi prawie 1 milion. Tylko, że ja już mam 35 latek więc już nie dam rady bańki uzbierać :) Ale życzę Tobie powodzenia.

Gość _________jj
a to ciekawe, jeśli to co piszesz to prawda to super, tylko gozej jak sie nie dozyje emeryturki :D

Gość do wrozki honoraty
heh tez mi sie to wydawalo nierealne, ale zanim skrytykujesz policz sobie :) wlasnie tez sprawdzalem bo mi sie wierzyc nie chcialo i sie zgadza... ale sam osobiscie nie dalbym rady odkladac 200zl na miesiac zarabiajac 1500zl, ale zycze powodzenia nickowi25 :)