Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sexxi ON

Internetowe randki

Polecane posty

Znam kilka kobiet które wchodza na czata aby das sie podrywać ... abym mógł jej opisać jak by to było gdybysmy sie spotkali ... lubia komplementy i ciepłe historie... czy jest takich pan wiecej czy mi sie trafiły wyjatki ?

twój nick mówi jedno stopka to samo ...... więc pewnie na czacie jest tak samo ... dlatego przyciągasz takie kobiety .... :)

Gość moje doswiadczenia randkowe -
Ludzi trzeba poznawac sie na zywo a nie na jakis tam portalach randkowych. tam siedzi cholota, ludzie z problemami ktorzy na zywo nie sa w stanie stworzyc normalnej relacji. Ja probujac poznac przez czaty czy portale trafilam na nastepujace " fenomeny": 1. byl nie dosc ze zonaty to jescze przechwalal sie ile to on kochanek nie mial (a jak sie popatrzec na niego to zygac sie chcialo) 2. wyglad oblesny, jedzenie miedzy zebami i od razu probowal sie dobierac. zwiewalam z randki jak opetana 3. poznany na czacie podczas klikania udawal nie wiadomo jakiego amanta jak sie spotkalismy nawet slowa nie potrafil wykrztusic. (wygla tez miernawy) 4. nie byl nawet taki brzydki ale opowiadal ciagle o swojej mamusi. wogole z opowiadania ciota z niego wyszla 5. gosciu jakis napalony z wywaonym jezorem gadal jak opetany: ales ty ponetna teraz nie bede mogl spac przez nastepne dwa tygodnie" tez zwiewalam To byly bardziej wyraziste przypadki, byly tez inne mniej wyraziste ale 99% to byli jacys narwancy, nieudacznicy i inni dziwacy. Po roku przestalam uzywac portali a potem poznalam mego meza - w realu, w pubie. facet fajny, porzadny i przede wszystkim dobry i kochany. I juz od pierwszej rozmowy moglam zweryfikowac ze jest normalny a nie jakis powalny jak ci nie daj Boze "casanovy" spod Tarnowa ktorych mialam nieszcescie poznac. Dobry aspekt tego jest ze mam sie z czego posmiac.

Gość oczywiscie poznales je
na czacie, erotycznym? a czego sie tam spodziewales koles? wymiany pogladow nt zdrowego odzywiania? chyba ze ty je znasz z reala a na czaty sie umawiacie? wtedy to nie sa wyjatki tylko mezatki :D

Gość moje doswiadczenia randkowe -
jestem kobieta:)) a poznane przeze mnie fenomeny to byli faceci

ja tu mówie o kbietach które w jakis sposób zaspokajają swoje potrzeby ... ducowe... :)

Są też ludzie całkiem atrakcyjni, którzy są nieśmiali albo nie maja ochoty biegać po mieście i usmiechać się do płci przeciwnej. Sexxi ON szukanie tutaj fajnej dziewczyny to strata czasu, dziewczyny boja sie takich znajomości

Gość Malimonka
hymm ogolnie znajomosci przez neta nie koniecznie musza sie sprowadzac do realacji typowo osobistych, nie sadze zeby na czatach siedzieli sami nieudacznicy, sa to czesto osoby ktore maja dwie osobowsci pozwalaja sobie byc takim jakimi by chcieli byc wrzeczywsotsci a pozniej w spotkaniu w realu wychodzi prawda na jaw. Ogolnie grunt to byc soba czesto przypadek decyduje o tym, ze mozna poznac bardzo ciekawa osbe wyatrczy tylko byc pod zoltym sloneczkiem na gg i zagada osoba kotra akurat nie wie co robic w wolnej chwili i bach wspolne tamaty i dowiadujesz sie ze to calkiem ekstra osoba, trzeba pamietac ze latwo jest pomylic nasze wyobrazenia, oczekiwania od rzeczywistosci. A wiele z nas ma bujna wyobraznie.

Gość oczywiscie poznales je
moje doswiadczenia randkowe, kobieto :) nie odpowiadalam tobie tylko autorowi