Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wlad

kto z was zna tekst kily blues ???

Polecane posty

Gość Wlad

kiedys nad jeziorami spiewali zaczynal sie ten blues jakos tak: wezme Cie w ogrodku po cichutku sperma kapie mi do butkow a refren: ooooo, kila blues

wezmę cię w ogródku po cichutku wezme cie w ogródku w ciemna noc sperma cicho spływa mi do butków i od spermy sztywny cały koc prosze obsuń sie troszeczke nizej zbliż swoa kiłe do spragnionych ust delikatnie sromy twe poliżę juz nad glowa zalopotał biust ref, dupa się zesrała, cos zrobiła mala o kila blues

Gość Wlad
🖐️ dzieki PO, mozna liczyc na stara gwardie :classic_cool:

Gość kazbar
Uzupełnię trochę wezmę cię w ogródku po cichutku wezme cie w ogródku w ciemna noc sperma cicho spływa mi do butków i od spermy sztywny cały koc ref, dupa się zesrała, cos zrobiła mala o kiła blues prosze obsuń sie troszeczke nizej zbliż swą kiłe do spragnionych ust delikatnie sromy twe poliżę juz nad glowa zalopotał biust ref, dupa się zesrała, cos zrobiła mala o kiła blues Po twych wargach chopsają kiłaki W nos ugryzła mnie łonowa wesz Od twej dupy smród, niemytej sraki Jak mi cięzko, sama o tym wiesz ref, dupa sie zesrała, coś zrobiła mała o kiła blues