Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość another girl

pasemka... - zrobic czy nie?

Polecane posty

Gość another girl

chodzi mi o jasne na ciemnych włosach.. modne sa jeszcze czy odpada? nigdy nie mialam jasnych wlosow i cos mniekorci, ale nie wiem czy beda mi pasowac

Gość jolka234
Jak najbardziej pasują. Też całe życie miałam ciemne włosy i odważyłam się na jasne pasemka. a jak ci się nie spodoba to zawsze możesz ciemną farbą je zakryć;-)

Gość klaudis
no jasne mi to bardzo się coś takiego podoba właśnie zaczełam od jasnych pasemek na moich ciemnych włosach a dziś juz jestem blondynką =P

Gość another girl
no to teraz musze poszukac jakiegos dobrego fryzjera :)

Gość dibry fryzjer to
podstawa. a moze lepiej balejaz. mi sie bardzo podoba na wlosach jasny braz taki balejaz jasny ktory wyglada jakby jes slonce naturalnie roznajsnilo... ale niestety fryzjer nie umial mi tak zrobic. zrobil mi tak, ze wygladam jak stara baba!

Gość another girl
ja sie wlasnie obawiam ze fryzjer nie zrobi mi tego co sobie wymyslilam tak jak chce. ze wyjdą jakieś zółte czy zrobi to równo, tak ze niebede wygladala jakby mi jajko na glowie rozbito..

Pasemka to jedna z moich moich decyzji której nie załuje.... całkowicie inaczej wygladam z twarzy :) a co do zółtego odcieniu sa rewalizatory które niwelują zółty odcien włosów i pasemka robia sie na kolor gołębi? taki biały..... tylko trzeba to długo na głowie trzymac ..... to takie fioletowe szapony:)

Gość tola 33
na pozbycie sie zoltego odcienia extra jest maseczka do wlosow blond firmy Marion-lepsza niz szampony

Gość hejka ja mam pytanko
a propos pasemek- balejażu. No bo kiedyś miałam ciemne włosy i zamarzały mi się jasne, więc przefarbowałam je ale efekt by tragiczny :((największy błąd wżyciu) to było dawno i z opresji wyciągnęła mnie super fryzjerka. Zrobiła mi na całych włosach balejaż tak, że nie było widać żadnych wcześniejszych eksperymentów. Tak więc wpadłam w nałóg balejażu, bo co odrosty to balejaż, ale szczerze mówiąc to trochę droga jak na mnie impreza;( włosy mam gęste i nawet zrobienie odrostów to czas ok 5 h i nie tak tanio choć nie chodzę do żadnego super markowego salonu (zwykły loreala). A ponieważ dużo lepiej mi w blondzie, a całkowite przefarbowanie się na blondynkę odpada(i tak przesuszone, zniszczone włosy więc by tego nie przeżyły)to kupiłam sobie rozjaśniacz do pasemek. Myślicie że to dobry pomysł kogoś poprosić by mi pomógł? czy jednak łazić do tego fryzjera??

Gość butiks
a ile kosztuje zrobienie pasemek na długich włosach?

Gość ok.100 zł
wszystko zależy od salonu fryzjerskiego,u jednego zrobisz już za 80,u innego za 120 a jeszcze u innego nawet za 180 zł:-o

Gość ok.100 zł
bywają nawet takjie powyzej 200 zł:-o

Gość mloda93
JAk myslicie ... jakie pasemka by pasowaly do ciemnych wlosow ?? ... czy lepiej tylko koncowki ??;>;>

Gość Hmmmmmmmmmmmm.................
another girl - hmm jasne pasemka na ciemnych włosach - mysle,ze to zalezy od karnacji - jesli jestes "pania zima" to owszem jasne beda pasowac...jesli natomiast "poludniowa zima" (oliwkowa karnacja) mysle,ze rude pasemka bede lepsze.

Gość na moich ciemnych włosach
mam złte pasemka i fajnie to wygląda:-)

Gość dziewczyny mam pytanie
co ile robicie pasemka,raz na jaki czas?Moja kumpela mówi,że wystaczy robić je raz na 2-3 miesiące bo przy pasemkach nie widać tak odrostów jak przy farbowaniu wszystkich włosów na jeden kolor.Ci ile Wy je robicie?

Gość dziewczyny mam pytanie
up

Gość mam pasemka
dziewczyny ja najpierw zrobilam sobie pasemka, potem mialam blond balleyage a teraz żałuje jak cholera bo mialam piekne ciemne włosy a teraz od farbowania mam strzepy i marze o powrocie do naturalnych włosów, nie róbcie sobie tego świństwa na głowie, a jeśli już to balleyage bo pasemka są obrzydliwe

Gość asienkaasienka56565
pasemka sa robione od skory glowy? czy zostawia sie 1 cm?

Gość gość
Nie polecam robić pasemek najlepszy jest swój kolor