Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz absolwentka

czy u was wśró znajomych też jest wyścig szczurów?

Polecane posty

Gość zaraz absolwentka

Od jakiegoś czasu jestem strasznie wkurzona bo nawet nie mogę szczerze pogadać ze swoją "najlepszą" koleżanką. To przykre, ale przez długi czas uważałam ją za przyjaciółkę, a teraz się okazuje że ona nic mi nie mówi:( Ja zawsze z nią szczera, wszystko mówię wprost, nie owijam w bawełne, a jak się chcę coś od niej dowiedzieć to kręci jak tylko może. Na dniach bronimy prace mgr. Ciekawi mnie co moja koleżanka zamierza robić, znaleść sobie prace (a moze juz znalazla?) czy zrobic sobie wakacje. O innych gada i plotkuje godzinami, jak ostatnio się jej zapytalam a co u niej, jakie plany, to najpierw sciemniła ze nic nie slyszy co ja mowie (to byla gadka przez telefon)a potem cos tam pobrzdekala pod nosem ze w rezultacie nic nie powiedziala. I jeszcze zarzuciła mi, że ja to pewnie mam prace już tylko nic nie mowie. Powiedziałam że nie i potraktowałam ją szczerze. Moja sytuacja akurat nie pozwala na szukanie pracy i nie predko ją znajde. Ale to jest przykre ze najlepsza jak dotąd koleżanka traktuje cię jak największego rywala ;(

wyścig szczurów to takie zawody wymyślone przez przyjezdnych walczących o odpowiednią pozycje w nowym środowisku. Nie śłyszałem aby starzy znajomi w nim uczestniczyli

Gość buehehehehehehe
dziwna ta twoja kolezanka, nie wiem co jej nagle odbilo. kazdy ma jakies odchyly :/

Gość u mnie jest wyscig chomików

Gość to zwykły stres
związany z zakończeniem jakiegoś etapu w życiu. Mam brata absolwenta i wścieka się kiedy go zapytać co będzie robił po obronie. Sam tego nie wie. Może zostanie mu tylko kasa w TESCO?